Turcja, Torbali/izmir
...Mięso i kiełbasa są przygotowywane za pomocą miksera, a następnie przenoszone windą i wrzucane do maszyny. Maszyna ma jednostkę chłodzącą, która zapewnia 4 stopnie Celsjusza dla świeżego mięsa, a temperatura ciepła jest kontrolowana przez PLC. Maszyna ma jednostkę próżniową, która zapewnia wnikanie kiełbasy w mięso. mieszalnik do mięsa mieszalniki do mięsa na sprzedaż mieszalnik do mięsa ebay...
Francja, Grigny
...Niezbędne w tradycyjnej kuchni chińskiej, nasze pierożki chińskie z wieprzowiną i grzybami są przygotowywane z mąki pszennej i nadziewane mielonym mięsem wieprzowym. Podawaj z mieszanką sosu sojowego i octu balsamicznego. Możesz je również delektować się, zanurzając w sosie pikantnym, słodko-kwaśnym lub słodkim sosie sojowym, w zależności od swoich upodobań. Waga netto opakowania: 600g Liczba...
Bułgaria, Veliko Tarnovo
...Dalya Ręcznie Robione Mrożone Mielone Mięso i Pita z Kaşkavalem: Mrożone Tradycyjne Smaki Marka Hunkar oferuje teraz swoje ręcznie robione placki pita inspirowane tradycyjną kuchnią turecką w formie mrożonej. Mielone Mięso i Pita z Kaşkavalem są starannie przygotowywane i pakowane na mrożenie, w 100% wierne oryginalnemu tureckiemu przepisowi. Teraz możesz szybko przygotować ten wyjątkowy smak...
Belgia, Beringen
...Nasza hurtowa oferta steków Rib Eye jest znana z intensywnego smaku. Nasze steki Rib Eye zawsze są pełne soczystego smaku. Zawsze świeżo przygotowywane przez naszych wykwalifikowanych rzeźników, mięso jest starannie krojone ręcznie, aby miało idealny rozmiar. Wszystkie nasze steki są tylko najwyższej jakości, co pozwala nam gwarantować najwyższe standardy. Nie szukaj dalej niż nasz premium stek...
Wielka Brytania, Widdington
... cukrzycą, dla osób stosujących określone style życia, takie jak dieta Keto, Paleo czy Carnivore, a także stanowią niesamowite źródło białka dla aktywnych ludzi lub podczas wszelkich przygód na świeżym powietrzu. Brak alergenów Niska zawartość węglowodanów 100% chude mięso 85% białka Bezglutenowe Bez dodatku cukru Przyjazne dla Keto i Carnivore Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii...
Francja, Villeneuve Sur Lot
...Steki mielone są przygotowywane z wołowiny pochodzącej z rolnictwa ekologicznego, certyfikowanej w 100% jako mięso. Grube mielenie, które jak najbardziej szanuje strukturę mięsa. Waga: 10x4x100g...
Hiszpania, Barcelona
...Mięso najwyższej jakości. Ryby, owoce morza, warzywa, wszystko grillowane. Domowe przystawki. Napoje z naszego regionu i wysokiej jakości. Oferujemy kompleksową obsługę na Twoje wesele. Poznaj nas.
Włochy, Martina Franca
...Caciocavallo Affumicato to ser o bogaty, gęsty i przyjemny smak, bardziej rustykalny w porównaniu do tradycyjnego caciocavallo. Kształty tego smacznego caciocavallo są przygotowywane poprzez poddanie ich prawdziwemu, szybkiemu i lekkiego wędzeniu z użyciem słomy z pszenicy miękkiej, ściśle na zimno. Smak jest wzbogacony aromatami i zapachami dymu, nadając temu serowi wyrafinowany i niepowtarzalny aromat przyprawowy.
Polska, Warszawa
Nasza historia rozpoczęła się w 2004 roku. Od tego czasu dostarczamy świeże i mrożone mięso naszym klientom na całym świecie. Robimy to z zaangażowaniem, pasją i poczuciem odpowiedzialności. Każdego dnia staramy się rozwijać naszą działalność i poszerzać nasze kontakty. Dzięki naszej sile i wartościom, które kierują naszą pracą, budujemy jakość na rynku. Jesteśmy ogniwem między producentami a...
Francja, Lisieux
... partnerstwa z farmami na Ukrainie, gdzie nasze ślimaki są hodowane z największą starannością. Co roku zwiększamy naszą produkcję, aby sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu. Ponadto aktywnie poszukujemy nowych partnerów w Unii Europejskiej, aby rozszerzyć naszą sieć. Nasze ślimaki Muller, ważące średnio od 8 do 10 gramów, są przygotowywane z szczególną uwagą. Po umyciu, osuszeniu i hibernacji w...
Belgia, Mouscron
Horemeat jest firmą zajmującą się importem i eksportem certyfikowanych mięs, z siedzibą w Belgii, na Marché International Mouscronnois. HOREMEAT oferuje szeroki wybór wyjątkowych mięs oraz wysokiej jakości foie gras. Importujemy mięso irlandzkie od grupy Dawn Meats i zajmujemy się jego krojeniem oraz porcjowaniem dla sektora Horeca. Naszymi klientami końcowymi są hurtownicy i restauratorzy...
Francja, Le Plessis Robinson
Grand Caractère współpracuje z pasjonującymi hodowcami, aby wybrać najlepsze mięsa wołowe ras Black Angus, Hereford, Limousine bio, Aberdeen, Normande, Simmental, Wagyu itd. Są one przygotowywane i podkreślane przez doświadczonych rzeźników w warsztacie między Paryżem a Rungis, z poszanowaniem tradycji francuskiej rzeźni. Grand Caractère oferuje pakowanie w hurtowych, półhurtowych lub...
Hiszpania, Barcelona
Catering mięs, ryb, owoców morza i grillowanych warzyw na wesela. Wszystko przygotowywane na świeżo i na oczach gości. Od 1993 roku.
Wielka Brytania, Essex
... naszych premierowych nadzień do kanapek, które są przygotowywane w naszej nowoczesnej kuchni, a nawet jakościowych produktów markowych, które sprzedajemy w bardzo konkurencyjnych cenach, to J.Buckland jest firmą dla Twojego biznesu. Dzięki naszej imponującej gamie towarów obsługujemy zróżnicowaną bazę klientów, od tradycyjnych rzeźników, piekarzy, kawiarni, modnych barów kanapkowych, delikatesów po...
Belgia, Veurne
Versmarkt Delvan to rodzinne przedsiębiorstwo zajmujące się przetwórstwem mięsa, zatrudniające około dwudziestu pięciu zmotywowanych pracowników. Firma codziennie dostarcza produkty do gastronomii i dużych kuchni. Klienci indywidualni mogą odwiedzić sklep firmowy, gdzie znajdą szeroki asortyment świeżych produktów. Świeże mięso, wędliny, sery, warzywa i owoce, grille, dania cateringowe, kanapki...
Francja, Beaumont De Lomagne
... są przygotowywane z poszanowaniem tradycji i rzemiosła francuskiej gastronomii z południowego zachodu. Bez barwników ani konserwantów, wszystkie nasze produkty są wytwarzane w naszym warsztacie przy drodze do Auch w Beaumont de Lomagne, pomiędzy GERS a TARN & GARONNE.
Belgia, Marcinelle
Rzeźnie Renmans gwarantują mięso o nienagannej jakości pod względem higieny. W rzeczywistości, mięso mielone jest przygotowywane na bieżąco w miarę składania zamówień przez klienta, dzięki czemu mięso mielone nie pozostaje dłużej niż 24 godziny na półkach. Ponadto, Renmans zapewnia, że mięso nigdy nie przechodzi przez zamrażarki. Wreszcie, Renmans stawia na mięso pochodzenia belgijskiego, jednocześnie preferując krótki łańcuch dostaw.
Łotwa, Daugavpils
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
Jesteśmy rodzinnym rzemieślniczym producentem wędlin, specjalizującym się w tradycyjnych i rzemieślniczych szynkach gotowanych, wysokiej jakości wędlinach i solankach, z wędzonym polędwiczkiem wołowym jako naszym hitem, kiełbasach o jakości rzeźniczej, produktach na zlecenie oraz produktach dostosowanych do potrzeb klienta i ekskluzywnych dla klienta. 31 lipca 2013 roku otrzymaliśmy certyfikat au...
Belgia, Koekelare
Referencja mięsna. Świeże produkty mięsne dla zdrowego i zróżnicowanego menu wysokiej jakości? Gastronomicznie mielone na miarę dla gastronomii i przekąsek, dużych kuchni i cateringu, przemysłu i handlu detalicznego? Dekeyser-Ossaer: codzienne dostawy, konkurencyjne ceny i dekady innowacji. Z uśmiechem.
Belgia, Marquin
Europa Cuisson to firma specjalizująca się w gotowaniu drobiu. Dzięki ponad dwudziestoletniemu doświadczeniu udało jej się opracować i dostosować szeroką gamę produktów gotowanych, aby sprostać najbardziej różnorodnym potrzebom przemysłu spożywczego i gastronomii na poziomie europejskim. W odpowiedzi na potrzeby swoich klientów, firma wykorzystała swoje doświadczenie w gotowaniu, aby zróżnicować s...
Hiszpania, Quart
Coopecarn to międzynarodowa firma z ponad 50-letnią historią. Znajduje się w pobliżu Barcelony, z dobrym dostępem do Francji. Firma specjalizuje się w produkcji marynowanego mięsa: wieprzowiny, wołowiny i drobiu. Rok 2008 był początkiem działalności w zakresie produktów marynowanych, a obecnie jest liderem na europejskim rynku produktów marynowanych. Jesteśmy strategicznie usytuowani w regionie z...
Embutidos García Lizana to firma zajmująca się produkcją wędlin, mięs i szynki od ponad 50 lat. Od tego czasu wytwarzamy wędliny, szynki i mięsa najwyższej jakości o autentycznie rustykalnym smaku. Nasze wędliny są przygotowywane z najlepszych kawałków i naturalnych składników przez naszych ekspertów w naszych zakładach w Loja (Granada, Hiszpania) o powierzchni ponad 4000 metrów kwadratowych...
Belgia, St-Pauwels
VB Saté, Twoje miejsce na świeżo przygotowane saté. Młody, dynamiczny zespół pod przewodnictwem Angelique jest gotowy każdego dnia, aby dostarczać doskonałe saté dla catererów i rzeźników. Głęboko mrożone saté są również dostarczane do hurtowników. Szybkie przygotowanie mięsa prosto z rzeźni w idealnych warunkach higienicznych to gwarancja jakości dla Twoich klientów.
Francja, Figeac
Firma Jean LARNAUDIE specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów na bazie mięsa kaczki. W związku z tym, firma produkuje foie gras, konfitury, pasztety oraz dania gotowe. W Jean Larnaudie, całe foie gras jest nadal przygotowywane ręcznie i w tradycyjny sposób. Zakorzeniona od ponad 60 lat w Lot w Quercy, Jean Larnaudie to przede wszystkim mężczyźni i kobiety związani z regionalnym...
Belgia, Genk
Wszystkie produkty mięsne są przygotowywane na miejscu: BBQ, bufety, talerze gourmet, talerze do fondue...
Belgia, Gavere
Breydel to szynka i boczek, wytwarzane z czystego belgijskiego mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Ręcznie przygotowywane z najdelikatniejszych przypraw i pieczone w tradycyjnym piecu. W ten sposób gwarantujemy Państwu (h)uczciwy smak Breydela. Szynka i boczek pieczone w piecu Breydel wyróżniają się spośród innych, ponieważ są pieczone w tradycyjnym piecu przez kilka godzin. Breydel dąży do...
Hiszpania, Arévalo-Ávila
Jesteśmy firmą rodzinną, która osiągnęła harmonijną równowagę między doświadczeniem naszych przodków a najnowocześniejszymi technologiami, co zaowocowało produktem o wielkim rodowodzie, który szlachetnie podnosi naszą pracę i stawia przed nami wyzwanie do codziennego doskonalenia się. Tradycyjne produkty, które wzbogacają podniebienie, produkty znane od zawsze, szynki, polędwice, kiełbasy przygotowywane z najwyższą starannością, dojrzewające z troską w nowoczesnych suszarniach, aby dostarczyć Państwu produkt o wyjątkowej jakości i niezapomnianym smaku.
Belgia, Bruxelles
Ardenia SA specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji wędlin w Belgii. Znajdą Państwo u nas wszelkiego rodzaju białe i czarne kaszanki, a także kaszanki z orzechami, morelami, winogronami, grzybami, kapustą i truflami. Nasze wędliny są przygotowywane w sposób rzemieślniczy z najwyższą starannością, z uwzględnieniem najsurowszych norm jakości. Ardenia to gwarancja usług i jakości w specjalności rzemieślniczej produkcji wędlin belgijskich (kaszanki, głowa wędzona, głowa wędzona Breughel, głowa cielęca, kip kap, pasztet ardeński,…)...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play