...25 KG Worek Kraft. Przeznaczenie Mieszanka do chleba Sudem (10 kg), składnik drożdże (na bułki 300 GR, na duże chleby 400 g) oraz woda (6 litrów) są mieszane, aż powstanie ciasto. Temperatura ciasta 25-27 °C, wyrabiane przez 10 minut wolno, 7 minut szybko. 1. Fermentacja 15 minut (na blacie) 2. Fermentacja, trwa 30 minut. Pieczenie przez 30-35 minut. 1 rok przechowywania w chłodnym i suchym miejscu.
Polska, Paczewo
...Ekologiczna Mąka Żytnia Nasza ekologiczna mąka żytnia jest wytwarzana z wysokiej jakości ziaren żyta, starannie wybranych i zmielonych, aby zachować ich naturalne składniki odżywcze. Idealna do pieczenia chleba, wypieków i innych pysznych przepisów. - 100% ekologiczna - Bogata w błonnik - Idealna do tradycyjnego chleba żytniego Dostępna w różnych rozmiarach opakowań.
Bułgaria, Plovdiv
... wymienione na naszej stronie są najczęściej używane. Możemy produkować wszelkiego rodzaju poprawiacze do chleba, mieszanki piekarnicze, substytuty i zaczyny do chleba oparte na Lactobacillus bulgaricus, które są dostępne na całym świecie. Możemy dostosować nasze produkty do specyficznych wymagań w Twoim kraju.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play