...25 KG Worek Kraft. Przeznaczenie Mieszanka do chleba Sudem (10 kg), składnik drożdże (na bułki 300 GR, na duże chleby 400 g) oraz woda (6 litrów) są mieszane, aż powstanie ciasto. Temperatura ciasta 25-27 °C przez 10 minut wolno, 7 minut szybko są wyrabiane. 1. Fermentacja 15 minut (na blacie) 2. Fermentacja, trwa 30 minut. Pieczenie przez 30-35 minut. 1 rok przechowywania w chłodnym i suchym miejscu.
... uzyskanie tylko 10% zawartości tłuszczu.
Dobra selekcja surowców przynosi korzyść, że białko nie musi być odkażane ani ekstraktowane, dlatego białko słonecznikowe wyróżnia się wyjątkowym orzechowym, świeżym zapachem i smakiem.
Kolejną zaletą jest to, że nasze białko premium pochodzi tylko z łuskanych nasion, co nadaje mu jasny kolor. Dzięki temu białko słonecznikowe doskonale nadaje się do jasnych mieszanek do pieczenia, past do chleba, a także jako dodatek do płatków śniadaniowych.
Podsumowując:
100% austriackie nasiona
100% Bio
100% naturalne
100%...