... w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), 30% migdałów, 2% kakao w proszku Pochodzenie Migdały pochodzą głównie z Ameryki, Europy Południowej i Zachodniej. Największe obszary, na których uprawia się migdały, to Kalifornia, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Australia i Chile. Pokrywanie ich czekoladą odbywa się w Europie.
...Personalizowane i indywidualnie pakowane truflowe migdały. Opakowanie w metalowej puszce i w kartonowym pudełku. Pakujemy również dla linii lotniczych, statków wycieczkowych, hoteli i restauracji. Pudełko o wadze 750 gramów z personalizowaną marką dla barów. W przypadku innego pakowania niż standardowe, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym pod numerem telefonu +39 3477240044.
...Starannie wyselekcjonowane migdały, obrane i pokryte wysokiej jakości czekoladą mleczną i proszkiem kakaowym; pakowane indywidualnie, aby zapewnić smak i świeżość.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play