Francja, Puyricard
Od 1980 roku firma Confit de Provence zdobyła pozycję na francuskim rynku dżemów, oferując swoim klientom surowce najwyższej jakości, unikalne rzemiosło oraz staranną obsługę. Dziś firma produkuje rocznie ponad 1500 ton dżemów ekologicznych, odchudzonych i tradycyjnych dla wielu regionalnych, krajowych i międzynarodowych marek, obecnych w dużych sieciach handlowych oraz w specjalistycznych kanałach dystrybucji. Starannie wybrane owoce są gotowane w tradycyjny sposób w kotle z cukrem trzcinowym, aby zaoferować dżemy o unikalnym i niepowtarzalnym smaku.
Firma specjalizująca się w żywności konserwowej. Konserwy warzyw, owoców i ryb.
Portugalia, Bombarral
.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play