...Oliwki w różnych krojach i odmianach
Następujące odmiany:
Styl grecki
Gaeta
Kalamata
Nocellara del Belice
Picholine
Całe
Połówki
Plastry
Pasty
Kostki
Nadzienie z papryką i innymi pastami
Z pestką/bez pestki
zielone/czarne...
...Smaczna i bogata w składniki, Capricciosa to klasyka wśród pizz. Świeże pieczarki champignon, karczochy w zalewie, czarne oliwki oraz słoność gotowanej szynki sprawiają, że nadzienie jest pełne i obfite, co zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.
...Pomysł na ten krem powstał z pierwszej wizji kolorystycznej. Dwa produkty, o niemal przeciwnych kolorach, ale które przyciągały uwagę. Połączenie serc karczocha z czarnym truflem, wszystko w oliwie z oliwek, stworzyło doskonały produkt jako nadzienie do tartinek, pizz i focaccii.
Składniki: karczochy (65%), oliwa z oliwek, oliwki, czarny trufel letni (tuber aestivum Vitt.) 5%, sól, aromaty.
Porady: Doskonały dodatek do dań głównych, białego mięsa lub baza do sosów.
...Spotkanie pieczarek i oliwek z czarnym truflem dało życie doskonałej kremie o mocnym i wyrazistym smaku. Gdy tylko otworzy się słoik, uczucie lasu wypełnia otaczające środowisko.
Składniki: pieczarki uprawne (agaricus bisporus), oliwki, czarny trufel letni (tuber aestivum Vitt.).
Porady: polecamy naszą Kremę Truflową z mięsem, zarówno białym, jak i czerwonym, z jajkami, pyszną na tostach, kanapkach i krakersach. Może być również używana jako nadzienie do tortellini i ravioli.