...Nasze jabłka zbierane są starannie w sezonie z naszych własnych ogrodów, a następnie przez okres do 1 roku przechodzą naturalny proces fermentacji, przekształcając się w ocet. Nova Vera Naturalny Fermentowany Ocet Jabłkowy Wykonany w 100% z owoców, nie zawiera pestycydów, jest naturalny. Nie zawiera żadnych dodatkowych substancji chemicznych. Jak i Gdzie Można Go Używać? Można go spożywać...
Turcja, Bursa
Produkujemy ocet tradycyjnymi metodami. Oferujemy różne rodzaje octu: jabłkowy, winny, granatowy, pigwowy, głogowy, z miłorzębu japońskiego, z gumy sandałowej, z kurkumy i z owoców dzikiej róży. Nasze octy są produkowane w procesie naturalnej fermentacji, dlatego po rozpoczęciu używania octu na górnej części butelki może pojawić się biała warstwa, która nazywana jest "Matką Octu". Jest to warstwa,...
Francja, Ham
...Nasz ekologiczny ocet jabłkowy z estragonem jest wytwarzany z starannie wyselekcjonowanych jabłek ekologicznych, które są tłoczone, aby uzyskać sok jabłkowy wysokiej jakości. Sok ten jest następnie naturalnie fermentowany, aby przekształcić się w ocet jabłkowy. Następnie infuzujemy ten ocet świeżym estragonem, nadając mu ziołowy i lekko pikantny smak. O pięknym złotym odcieniu i płynnej...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play