...Nasze jabłka zbierane są starannie w sezonie z naszych własnych ogrodów, a następnie przez okres do 1 roku przechodzą naturalny proces fermentacji, przekształcając się w ocet. Nova Vera Naturalny Fermentowany Ocet Jabłkowy Wykonany w 100% z owoców, nie zawiera pestycydów, jest naturalny. Nie zawiera żadnych dodatkowych substancji chemicznych. Jak i Gdzie Można Go Używać? Można go spożywać...
Francja, Ham
...Nasz ekologiczny ocet jabłkowy z estragonem jest wytwarzany z starannie wyselekcjonowanych jabłek ekologicznych, które są tłoczone, aby uzyskać sok jabłkowy wysokiej jakości. Sok ten jest następnie naturalnie fermentowany, aby przekształcić się w ocet jabłkowy. Następnie infuzujemy ten ocet świeżym estragonem, nadając mu ziołowy i lekko pikantny smak. O pięknym złotym odcieniu i płynnej...
Turcja, Bursa
Produkujemy ocet tradycyjnymi metodami. Oferujemy różne rodzaje octu: jabłkowy, winny, granatowy, pigwowy, głogowy, z miłorzębu japońskiego, z gumy sandałowej, z kurkumy i z owoców dzikiej róży. Nasze octy są produkowane w procesie naturalnej fermentacji, dlatego po rozpoczęciu używania octu na górnej części butelki może pojawić się biała warstwa, która nazywana jest "Matką Octu". Jest to warstwa,...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play