Francja, Ducy-Sainte-Marguerite
...Ocet jabłkowy La Flaguerie jest wynikiem przekształcenia organicznego cydru w ocet. Ten naturalny ocet dojrzewa przez kilka miesięcy w dębowej beczce, zanim zostanie butelkowany bez filtracji. Na dnie butelki może utworzyć się matka octowa. Ocet jabłkowy La Flaguerie jest przyprawiony szalotką. Waga brutto: 490g Waga opakowania 6: 6kg Stopień kwasowości: >5° Zawartość alkoholu: <0.5°...
Tunezja, Tunis
...Ocet jabłkowy jest w 100% naturalny. Posiada liczne właściwości terapeutyczne i korzyści zdrowotne. Działa korzystnie na trawienie, wzmacniając florę jelitową. Skład Ocet jabłkowy 100% naturalny. Proces produkcji Fermentacja alkoholowa Fermentacja octowa Dekantacja Przechowywanie Butelkowanie Produkcja Fermentacja zanurzeniowa Brak siarczynów Niepasteryzowany Kategorie: Żywność i napoje Ocet naturalny Kolor: żółto-pomarańczowy Kwasowość (stopień octowy): 5% (+ 0,5%) Zapach: specyficzny Kwasowość: pH niskie: 2,8 Wygląd: klarowny Alkohol resztkowy: < 0,5%...
Hiszpania, Astigarraga
...Cydr z dzikich jabłek, które fermentują spontanicznie. Bez dodatku drożdży i CO2. Niefiltrowany i niepasteryzowany.
Niemcy, Bad Bentheim
...Pochodzenie i historia octu jabłkowego Ocet jabłkowy, znany również jako cydr jabłkowy lub ocet cydrowy, to naturalny produkt (sok) wytwarzany z fermentowanych jabłek. Używany jest od wieków jako skuteczny środek konserwujący. Ostatnio ocet jabłkowy zyskał popularność dzięki swoim niesamowitym korzyściom zdrowotnym. Proces produkcji, zbiór lub przetwarzanie octu jabłkowego Jabłka są mielone...
Francja, Ascain
... na bazie jabłek. 100% czysty sok jabłkowy, 6% objętości alkoholu. Opakowanie Butelki 75 cl, zakrętka typu Pilfer, kartonowa skrzynka na 12 butelek. Beczka 30 litrów ze stali nierdzewnej z kaucją. Beczka 20 litrów do recyklingu KEYKEG. Punkt widzenia mistrza piwnicy Serwować dobrze schłodzone, ok. 12°C. Smak suchy i owocowy. Rozwinięte nuty aromatyczne, owoce egzotyczne. Butelkę należy wstrząsnąć przed otwarciem, aby ponownie zawiesić naturalny osad napoju niefiltrowanego. Serwować w strumieniu z odległości 50 centymetrów od płaskiego kieliszka.
Francja, Manneville-La-Pipard
100% naturalny i wyprodukowany w Normandii, cydr od Maison Sassy odzwierciedla dążenie do doskonałego smaku. Niskokaloryczny i bezglutenowy, Maison Sassy zwraca uwagę na oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play