Włochy, Mesoraca
...‘Nduja to kalabryjski wyrób wędliniarski, który charakteryzuje się intensywnym czerwonym kolorem, miękką konsystencją i wyjątkowo pikantnym smakiem. Powstaje z mielonego tłuszczu wieprzowego (42%), chudego mięsa wieprzowego (30%) oraz obfitego kalabryjskiego chili (25%). Polecana jako przystawka lub jako składnik do dań głównych i pizz. Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 g SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Waga: 0.300 kg...
...Nduja di Spilinga w słoiku Nduja di Spilinga to pikantna kiełbasa do smarowania, która ma swoje korzenie w Kalabrii, a dokładniej w Spilinga, terenie położonym między zboczami Monte Poro a Capo Vaticano. To w tej urokliwej miejscowości powstaje ten produkt, zgodnie z rygorystycznymi lokalnymi tradycjami. Nduja jest przygotowywana z starannie wyselekcjonowanych mięs oraz najlepszego lokalnego...
...SEMIARTISAN SALUMI: ŚWIEŻA I DOJRZAŁA KIEŁBASA, SUROWY PROSCIUTTO, NDUJA, SŁODKA I OSTRY SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play