...regulator kwasowości sól sodowa kwasu mlekowego 60%, miód Manuka, korzeń malwy (Althaea officinalis) T.E. 4 1, liście Adhatoda vasica (Adhatoda vasica nees) T.E. tit 0,5% alkaloidy, liście tymianku (Thymus vulgaris) T.E. 1 4, babka szerokolistna (Plantago major L.) T.E. 4 1, regulator kwasowości witamina C (kwas askorbinowy), aromat owoców czerwonych, konserwant sorbinian potasu. Zastosowanie: 1...
Niemcy, Freudenstadt
... pełni dojrzałych czerwonych owoców pieprzu, które tradycyjnie zbierane są ręcznie. Podczas uprawy rezygnuje się z użycia nawozów sztucznych i pestycydów. Świeżo zmielony lub utłuczony czerwony pieprz Kampot najlepiej dodać na końcu do potrawy i nie gotować.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play