... do kawy, cukier oraz – jeśli jest to pożądane – kakao lub aromaty.
Oprócz użycia w automatach, możliwe jest również ręczne przygotowanie instantowego cappuccino. W tym celu często używa się spieniacza...
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej.
Składniki
Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kwas cytrynowy, substancje zagęszczające (mąka guarowa, alginian sodu, karagen), naturalny aromat...
... nadaje się do słodzenia herbaty, kawy i cappuccino, a także do słodzenia owoców wszelkiego rodzaju.
Nasza rekomendacja: użyj tego cukru jako skorupki do swojej crème brûlée.
Składniki: cukier, wanilia tahitańska (mielona)
Produkt ten jest czystym produktem naturalnym i wolnym od dodatków.