Od ponad 20 lat synowie Mehmeta Efeoglu prowadzą rodzinny interes. Humanitarne hodowle zwierząt oraz krótkie trasy transportowe mają ogromne znaczenie dla rodziny Efeoglu. To jeden z parametrów, dzięki którym można poczuć świeżość i jakość. Od trzech pokoleń przetwarzane i sprzedawane jest mięso halal.
Zakład uboju mięsa dla wszystkich gatunków zwierząt rzeźnych. Dostawca wędlin z ponad 250 rodzajami produktów wędliniarskich. Ekskluzywny dostawca dla BESH (Rolnicza Wspólnota Producentów Schwäbisch Hall) w Berlinie i Brandenburgii. Certyfikacja BIO. Codziennie świeże podroby. Serwis gastronomiczny. Dostawa własnymi pojazdami termicznymi. Produkcja kaszanki.
Niemcy, Kirchberg
W 1958 roku Fritz Rock założył firmę w małym stylu, na początku głównie handlując futrami małych zwierząt. Z biegiem lat firma z siedzibą w Kirchberg-Jagst przekształciła się w nowoczesny zakład, który może przejąć prawie wszystkie produkty uboczne rzeźni (skóry, tłuszcze rzeźne, kości, słonina, kości spożywcze, podroby, skóry głowy) z rzeźni za pomocą własnego taboru, aby następnie dostarczyć je...
Niemcy, Hockenheim
Ahir GmbH Dönerproduktion dostarcza niemieckiemu rynkowi jeden z niezbędnych elementów kuchni tureckiej - döner. I to przy użyciu nowoczesnych technologii produkcji oraz norm zdrowotnych. Staranna kontrola jakości i ubój zgodny z przepisami Halal gwarantują optymalny proces produkcji surowca w najsurowszych warunkach higienicznych. Ahir GmbH Dönerproduktion przetwarza codziennie ponad 10 ton wysok...
Niemcy, Limburg
Niemcy, Oldenburg
Niemcy, Buchholz
Niemcy, Merzig

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play