Niemcy, Heidelberg
...Smak: skarmelizowany i słodko-kwaśny, typowy dla sosu Teriyaki. Jak używać: - Glazura do białego mięsa i owoców morza - Chińskie makaron - Potrawy z woka - Kuchnia azjatycka...
W 1997 roku Dr. Karl–Ernst założył firmę B.O.S. Keramik Velten. Dyrektor zarządzający Dr. Karl-Ernst Kraack studiował na Akademii Górniczej w Freibergu w dziedzinie inżynierii procesowej, specjalność technologia krzemianów. Po zakończeniu pracy jako asystent uzyskał stopień doktora na temat „Tworzenie struktury w porcelanach”. W 1989 roku objął kierownictwo działu rozwoju w zakładzie produkcji ta...
Pasujące produkty
Cegła klinkierowa
Cegła klinkierowa
Inne Produkty
Bloki Form
Bloki Form
Od założenia firmy w 1970 roku jesteśmy kompetentnym dostawcą surowców dla przemysłu spożywczego. Wśród naszych klientów w całej Europie znajdują się, obok innych, szereg renomowanych firm z branży słodyczy, pieczywa, lodów oraz żywności mrożonej. Naszym celem jest stworzenie solidnej, globalnej struktury dostawców, zapewnienie najwyższej jakości produktów oraz uczciwych cen. Dzięki naszemu dobrze...
Już w 1935 roku rodzina Lecker w bawarskim Furth im Wald zaczęła produkować proszek do pieczenia pod swoją marką. W 1997 roku przejęliśmy firmę, ponieważ nie było następcy, i od tego czasu w Wörrstadt w Rheinhessen działa rodzinna manufaktura Lecker’s Bio, specjalizująca się w naturalnych produktach piekarniczych i składnikach. Asortyment produktów od tego czasu był nieustannie rozwijany i - zaws...
Niemcy, Kipfenberg
Produkty zrównoważone. Naturalnie dla drewna. Jesteśmy liderami w branży i rozwijamy produkty najwyższej jakości. Najwyższe standardy jakości, maksymalna przyjazność dla środowiska. Pełne asortymenty do wnętrz i na zewnątrz: czyszczenie, ochrona i pielęgnacja. Gwarantowane i certyfikowane, np. zgodnie z ISO 9001 i ISO 14001. Biotechnologia. Z natury i dla natury, aby stać się jeszcze lepszym. N...
... przechowywać przez kilka godzin w temperaturze pokojowej bez tworzenia żelu i osadu. Aplikacja jest możliwa zarówno przed, jak i po pieczeniu. GlazeMaker 25 nadaje się również do wyrobów piekarniczych, które po nałożeniu są mrożone. Glazura szybko wysycha, a końcowe produkty mają nieklejącą się powierzchnię, której atrakcyjny połysk utrzymuje się przez miesiące. Jeśli pożądane jest dodatkowe zrumienienie wypieków, zalecamy dodanie odtłuszczonego mleka w proszku lub dextrozy do roztworu GlazeMaker.
... produkcyjnym Redukcja zwrotów Dojrzewanie ryb Czas przechowywania Sól solankowa / Iniekcja ryb Paluszki krabowe "surimi" Stabilizacja "elastyczności" Owoce morza i ich smak Kiełbasy rybne / kiełbasy Przyprawy Wydajność + Kolor Glazura Rancidność Czarne plamy na krewetkach...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play