• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • guarana

Wyniki dla

Guarana - Niemcy

Niemcy
  1. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - Firma Fischer Fermentgetränke GmbH została założona w 2013 roku, ale nasza rodzinna tradycja fermentacji mieszanek ziołowych i herbacianych sięga roku 1898 r., co czyni nas jednym z najstarszych producentów Kombuchy na świecie. Dzięki temu nasze produkty są wyjątkowe na rynku. Ze względu na naszą tradycję, staramy się używać najwyższej jakości składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych (certyfikat Ecocert DE-ÖKO-005). Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wiedzy zgromadzonej przez cztery pokolenia, regularnie opracowujemy nowe produkty: dla siebie i naszych partnerów biznesowych. Nasza produkcja Kombuchy nie zmieniła się od 1898 roku. Podstawowym przekonaniem rodziny Fischer jest stosowanie wysokiej jakości składników w naturalnym procesie produkcji i butelkowania. Nasze receptury ziół i herbat są fermentowane w naszych własnych kulturach w procesie naszej tradycyjnej rzemieślniczej produkcji (w manufakturze) kombuchy. Wymagany do tego cukier jest całkowicie zużywany (<0, 5 g/l). Celowo unikamy również pasteryzacji, obróbki cieplnej i filtracji. W rezultacie nasze własne kultury pozostają aktywne nawet po butelkowaniu i naturalnie rozwijają dwutlenek węgla w butelce.

  2. A. SCHMIDT & CO GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Kompetentny partner przemysłu spożywczego. Firma A. Schmidt & Co. GmbH tworzy od ponad 65 lat specjalne systemy stabilizacyjne do artykułów spożywczych i przemysłu delikatesowego. Nastawiamy się na indywidualne wymagania i tworzymy wysokofunkcjonalne systemy stabilizacyjne. Dzięki elastyczności naszej produkcji możemy zagwarantować stałą, wysoką jakość. Nasze portfolio obejmuje: środki do fermentacji enzymatycznej ryb (z ziołami i przyprawami lub bez) do np. śledzi i łososi, zastrzyków rybnych, farszu rybnego, kotletów rybnych, kiełbasy rybnej, pasztetów, surimi, produkcji ikry i krewetek, majonezów, sosów sałatkowych, dresingów, dipów produkowanych na gorąco i zimno (z dodatkiem żółtka/ białka mlecznego, lub bez), sosów i kremów, konserw trwałych, zup zagęszczanych, ketchupu, marynat, dodatkowych do panierowania, potraw słodkich, dodatków spożywczych, usługowe mieszanie kontraktowe