... zdrową i soczystą przekąską owocową – owocowo-kwaśną i aromatycznie słodką.
Pochodzenie
Mango zostało udomowione w Indiach 4000 lat temu – i jest dziś, obok ananasów, jednym z najpopularniejszych owoców tropikalnych. Kraje pochodzenia obejmują wiele tropikalnych i subtropikalnych regionów: Tajlandię, Hawaje, Indie, Burkina Faso, Kolumbię czy Brazylię. Ale obecnie mango uprawiane jest również w Europie Południowej.
...100% liofilizowane mango, kawałki.
Pakowane w wielokrotnego użytku worek stojący.
Aby wyprodukować 100 g liofilizowanego mango, potrzeba do 900 g świeżych owoców.
...
LIMBUA jest jedną z nielicznych kenijskich firm, które mogą pochwalić się certyfikatem IFS. Ponadto LIMBUA posiada certyfikaty Fair for Life, Bio Suisse, NOP, Koszerne i Halal.
Oprócz całych i połówkowych orzechów makadamia, portfolio obejmuje kawałki, masło, mąkę i olej. Istnieje również możliwość prażenia, solenia, przyprawiania lub słodzenia orzechów miodem.
Dodatkowo oferowane są olej awokado oraz suszone mango z własnej produkcji.