• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • maszynka do miesa

Wyniki dla

Maszynka do miesa - Niemcy

Niemcy
  1. BIZERBA SE & CO. KG

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Od pokoleń nazwa Bizerba jest ściśle związana z tematem „waga“. Najwyższa jakość, innowacyjne rozwiązania i kompleksowa oferta usług – to jest Bizerba. Bizerba oferuje klientom z branży rzemieślniczej, handlu, przemysłu i logistyki wyjątkowe, globalne rozwiązania sprzętowe i programowe w zakresie średniej wielkości „wagi”. Kompleksowe usługi od doradztwa po serwis, etykiety i materiały eksploatacyjne, a także leasing uzupełniają kompleksową gamę rozwiązań. Od 1866 firma Bizerba skupiła się na technologicznym rozwoju w dziedzinie ważenia i jest dziś obecna w ponad 120 krajach. Nasza baza klientów obejmuje zarówno globalne przedsiębiorstwa handlowe i przemysłowe, jak i detalistów np. rzemieślnicze piekarnie, sklepy mięsne. Siedzibą naszej firmy rodzinnej, która od pięciu pokoleń prowadzona jest ręką tej samej rodziny i zatrudnia ponad 3900 pracowników, jest Balingen w Badenii-Wirtembergii.

  2. FEUMA GASTROMASCHINEN GMBH

    Niemcy

    Firma FEUMA GASTROMASCHINEN GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Piekarnie, ciastkarnie, cukiernie - maszyny i urządzenia przemysłowe. Jest również obecna w dziedzinach maszynka do mięsa. Ma siedzibę w Gößnitz, Niemcy.

  3. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

    Niemcy

    Firma JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mielenie i siekanie mięsa - maszyny. Jest również obecna w dziedzinach maszynka do mięsa. Ma siedzibę w Wernau, Niemcy.

  4. SCHNITZELMASTER GMBH

    Niemcy

    Ręczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster dla gastronomów, sklepów mięsnych i firm cateringowych – automatyczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster do kuchni przemysłowych i rzeźni. Można rozbić kotlety, to głośna i brudząca praca, lub „spulchnić“ mięso, jakość mięsa nie ulega polepszeniu, mięso jest siekane. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®“ to szczególny proces skruszania mięsa (możne być stosowany do wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane bez zrywania, charakter świeżego mięsa zostaje zachowany.