• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • produkty mięsne świeże

Wyniki dla

Produkty mięsne świeże - Producent Wytwórca - Niemcy

NiemcyProducent/wytwórca
  1. YAMATO SCALE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Yamato Scale to uznany producent systemów ważących dla przemysłu spożywczego i niespożywczego. Nasz asortyment obejmuje: wagi wielogłowicowe, wagi kontrolne, w pełni automatyczne i półautomatyczne systemy ważące. Tutaj masz gwarancję znalezienia wagi przemysłowej na każdy budżet i zastosowanie. Nasze wagi są przystosowane do ważenia, porcjowania, liczenia i mieszania różnych produktów. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz zważyć i zapakować słodycze, przekąski, pieczywo, płatki śniadaniowe, orzechy, mrożonki, świeże produkty, produkty mięsne lub zastosowania niespożywcze, takie jak produkty chemiczne lub farmaceutyczne, wesprzemy Cię innowacyjną technologią, aby opracować razem z Tobą indywidualny proces pakowania. Produkty: Naważarki, Naważarki wielogłowicowe, Wagi kombinacyjne, Automatyczny układ dozowania, Wagi automatyczne, System podawania, Naważarki kombinacyjne, Wagi półautomatyczne, Wagi kontrolne, Wagi dynamiczne, Kompleksowe rozwiązania opakowaniowe, maszyny pakujące, akcesoria linii pakujących.

  2. WOLF BUTTERBACK KG

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Wolf ButterBack od ponad 20 lat produkuje mrożone wyroby piekarnicze jakości premium. Podstawowymi produktami są rogaliki, ciastka z nadzieniem i przekąski na bazie prawdziwego masła. Ponad 500 współpracowników w tylko jednym zakładzie produkcyjnym i administracji w Fürth, Niemcy, wynosi wyroby piekarnicze na najwyższy poziom rzemiosła. Wysoko wykwalifikowana siła robocza z wieloma specjalistami w branży piekarniczej w połączeniu z nowoczesną technologią produkcji zapewnia wysoką, niezmiennie spójną jakość. Firma kładzie nacisk na dobór składników najwyższej jakości. I tak do wyrobu ciast laminowanych używa markowego masła, a słodkie i słone nadzienia produkowane są przeważnie według własnych, sprawdzonych receptur. Ciasto jest pozostawiane na 8 godzin, aby umożliwić rozwój smaku i zachowanie świeżości przez wypiek długo po upieczeniu. Od wielu lat firma posiada certyfikat IFS "wyższego poziomu".