• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • produkty kosmetyczne organiczne bio

Wyniki dla

Produkty kosmetyczne organiczne bio - Niemcy

Niemcy
  1. ARTEFACTUM GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    My - artefactum gmbh - Wywodzimy się z działu produkcji znanej niemieckiej firmy kosmetycznej i mamy ponad 40-letne doświadczenie w opracowywaniu i produkcji wszelkiego rodzaju kosmetyków. Produkty wytwarzane w naszym zakładzie produkcyjnym w Rudolstadt są obecnie sprzedawane w ponad 40 krajach. Jako producent kontraktowy kosmetyków i produktów pokrewnych oferujemy naszym klientom kompleksowe rozwiązania: Jako dostawca usług dbamy o Twoje potrzeby. Od zaopatrzenia w surowce i pomocy w doborze opakowań, po opracowanie receptury, produkcję, napełnianie, pakowanie, dokumentację i zapewnienie jakości, jesteśmy w stanie zaoferować naszym klientom indywidualne rozwiązania zorientowane na potrzeby klienta. Oczywiście można również skorzystać z naszych usług w zakresie opracowywania receptur lub procesu produkcji. Jesteśmy producentem kosmetyków oferującym indywidualne, kompleksowe rozwiązania. Posiadamy najnowocześniejsze maszyny produkcyjne i przetwórcze, stosowane do produkcji kosmetyków w nowym budynku, oddanym do użytku w 2014 - zapewniają one wysoki standard produktów we współpracy z zakładowym laboratorium mikrobiologicznym. Wszystkie produkty są wytwarzane i dokumentowane zgodnie z Europejskim Rozporządzeniem Kosmetycznym i standardami GMP, dzięki czemu Twoje kosmetyki "marki własnej" (Private Label) spełniają najwyższe standardy jakości.

  2. NIETIET GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Skorzystaj z ponad 25-letniego doświadczenia z ekologicznymi i konwencjonalnymi surowcami roślinnymi. Nietiet GmbH jest Twoim partnerem, jeśli chodzi o surowce roślinne. Nasze wieloletnie kontakty z producentami w krajach pochodzenia umożliwiają nam oferowanie konwencjonalnych i ekologicznych produktów najwyższej jakości w korzystnych cenach. Nasze portfolio obejmuje następujące usługi: - Produkcja kapsułek, napełnianie kapsułek w puszkach, blistrach, pudełkach składanych i innych pojemnikach - Produkcja tabletek, napełnianie tabletek w puszkach, blistrach, pudełkach składanych i innych pojemnikach - Napełnianie proszków i mieszanek proszkowych w opakowaniach typu doypack, produkcja mieszanek płynnych (oleje, witaminy, ekstrakty) i napełnianie mieszanek płynnych w butelkach z zakraplaczem, butelkach z pipetą, butelkach z rozpylaczem i innych pojemnikach - Handel ekologicznymi i konwencjonalnymi surowcami i ekstraktami (np. zioła, przyprawy i ekstrakty ziołowe) produkcja i handel ekologicznymi sokami w opakowaniach typu bag-in-box (np. ekologiczny sok z selera). Chętnie wspieramy również klientów w zakresie rozwoju produktów, aby dostosować je dokładnie do ich wymagań. Jako firma rodzinna, partnerstwo z naszymi klientami i dostawcami jest dla nas najważniejsze. Prosimy o kontakt w przypadku jakichkolwiek pytań. Z poważaniem, Nietiet GmbH.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - Firma Fischer Fermentgetränke GmbH została założona w 2013 roku, ale nasza rodzinna tradycja fermentacji mieszanek ziołowych i herbacianych sięga roku 1898 r., co czyni nas jednym z najstarszych producentów Kombuchy na świecie. Dzięki temu nasze produkty są wyjątkowe na rynku. Ze względu na naszą tradycję, staramy się używać najwyższej jakości składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych (certyfikat Ecocert DE-ÖKO-005). Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wiedzy zgromadzonej przez cztery pokolenia, regularnie opracowujemy nowe produkty: dla siebie i naszych partnerów biznesowych. Nasza produkcja Kombuchy nie zmieniła się od 1898 roku. Podstawowym przekonaniem rodziny Fischer jest stosowanie wysokiej jakości składników w naturalnym procesie produkcji i butelkowania. Nasze receptury ziół i herbat są fermentowane w naszych własnych kulturach w procesie naszej tradycyjnej rzemieślniczej produkcji (w manufakturze) kombuchy. Wymagany do tego cukier jest całkowicie zużywany (<0, 5 g/l). Celowo unikamy również pasteryzacji, obróbki cieplnej i filtracji. W rezultacie nasze własne kultury pozostają aktywne nawet po butelkowaniu i naturalnie rozwijają dwutlenek węgla w butelce.