...Izolat białka serwatkowego (WPI) uzyskuje się poprzez usunięcie wystarczającej ilości składników niebiałkowych z serwatki, aby gotowy produkt suchy zawierał nie mniej niż 90% białka w przeliczeniu na masę suchej substancji. Produkowany jest w procesach filtracji membranowej i/lub wymiany jonowej. Kwasowość izolatu białka serwatkowego może być dostosowywana poprzez dodanie bezpiecznych i odpowiednich składników regulujących pH. Nasz WPI przeznaczony do spożycia przez ludzi spełnia wszystkie przepisy i normy Unii Europejskiej. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg...
Niemcy, Hamburg
... tłuszczowe, jest bezglutenowa i działa jak booster minerałów. W przeciwieństwie do białka serwatkowego, białko sojowe to roślinny proszek białkowy, który zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy. Dlaczego jednak izolat białka sojowego? W przeciwieństwie do koncentratu białka sojowego, nasz izolat białka sojowego składa się w 90% z białka. Cechy produktu: Bezglutenowe, Bez laktozy, Wegańskie Zastosowanie: np. Dodać małą ilość do shake'a lub musli i dobrze wymieszać. Produkcja: Białko sojowe jest produktem z nasion soi.
...Proszek białkowy do przygotowania napoju chłodzącego. Żywność dietetyczna przeznaczona do intensywnego wysiłku mięśniowego, szczególnie dla sportowców. Czyste białko serwatkowe to czysta serwatka = białko laktalbuminowe o wartości biologicznej 104. Laktalbumina, pozyskiwana z serwatki mleka w procesie ultrafiltracji i wymiany jonowej, znana jest w USA jako białko serwatkowe i jest najwyższej jakości oraz najłatwiej przyswajalnym białkiem mono.
Niemcy, Cologne
Niemcy, Syke
... w stanie dostarczyć 24 gramy czystego, budującego mięśnie białka na porcję, a to z dużo mniejszą ilością tłuszczu, cholesterolu, laktozy i innych rzeczy, które są możliwe bez. Nie ma wątpliwości, że to jest standard, według którego mierzone są inne białka serwatkowe. Hurtowy dostawca białka serwatkowego online.
Niemcy, Wasserburg Am Inn
... suchej i mokrej (Meggletose® Infant), Kazeina, Kazeinian (Emulac®), Koncentrat białka serwatkowego (Globulal®), Koncentrat białka mleka (MPC), Proszek maślany, Proszek serwatkowy wzbogacony białkiem (Fondolac®). Nasze produkty specjalistyczne do różnych zastosowań: Proszki tłuszczowe (Edifett®), Środki do ubijania (Edifett® HWP), Emulgator do pieczenia (Edifett® SCP), Związki stabilizujące dla...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania