...Izolat białkaserwatkowego (WPI) uzyskuje się poprzez usunięcie wystarczającej ilości składników niebiałkowych z serwatki, aby gotowy produkt suchy zawierał nie mniej niż 90% białka w przeliczeniu na masę suchej substancji. Produkowany jest w procesach filtracji membranowej i/lub wymiany jonowej. Kwasowość izolatu białkaserwatkowego może być dostosowywana poprzez dodanie bezpiecznych i odpowiednich składników regulujących pH. Nasz WPI przeznaczony do spożycia przez ludzi spełnia wszystkie przepisy i normy Unii Europejskiej.
Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg...
... tłuszczowe, jest bezglutenowa i działa jak booster minerałów. W przeciwieństwie do białkaserwatkowego, białko sojowe to roślinny proszek białkowy, który zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy. Dlaczego jednak izolat białka sojowego? W przeciwieństwie do koncentratu białka sojowego, nasz izolat białka sojowego składa się w 90% z białka.
Cechy produktu: Bezglutenowe, Bez laktozy, Wegańskie
Zastosowanie: np. Dodać małą ilość do shake'a lub musli i dobrze wymieszać.
Produkcja: Białko sojowe jest produktem z nasion soi.
...Proszek białkowy do przygotowania napoju chłodzącego. Żywność dietetyczna przeznaczona do intensywnego wysiłku mięśniowego, szczególnie dla sportowców.
Czyste białko serwatkowe to czysta serwatka = białko laktalbuminowe o wartości biologicznej 104. Laktalbumina, pozyskiwana z serwatki mleka w procesie ultrafiltracji i wymiany jonowej, znana jest w USA jako białko serwatkowe i jest najwyższej jakości oraz najłatwiej przyswajalnym białkiem mono.
... w stanie dostarczyć 24 gramy czystego, budującego mięśnie białka na porcję, a to z dużo mniejszą ilością tłuszczu, cholesterolu, laktozy i innych rzeczy, które są możliwe bez. Nie ma wątpliwości, że to jest standard, według którego mierzone są inne białka serwatkowe. Hurtowy dostawca białkaserwatkowego online.