...Skup się na dużych wolumenach B2B, produktach pod marką własną, butelkowaniu na zlecenie.
Zitro Pikant: Płynny kwas, odpowiedni do napojów gazowanych, syropów, herbat, sosów sałatkowych, sosów i dań rybnych
Zitrosa Koncentrat: Skoncentrowany kwas cytrynowy, do szczególnie mocnej kwasowości
Zitro-Perfekt Koncentrat: Skoncentrowany kwas cytrynowy bez dodatku cukru
Zitro-Perfect Proszek: Kwas...
...aż będzie bez grudek.
- Gotową mieszankę wlać do maszyny do mrożonego jogurtu.
Składniki:
Cukier, dekstroza, proszek jogurtowy, maltodekstryna, fruktoza, kwas cytrynowy, emulgator E 471, karboksymetyloceluloza, naturalny aromat
Alergeny:
Mleko i produkty mleczne
Do przygotowania w produkcji lodów i do użycia w cukiernictwie. Tylko do dalszego przetwarzania w celach komercyjnych. Nie dopuszczone do sprzedaży detalicznej.
Jako hurtownik od 36 kartonów oferujemy specjalne ceny hurtowe.
...jest to krystaliczny, klarowny proszek lub kryształ, który występuje we wszystkich organizmach metabolicznych (do 1 kg w ludzkim ciele dziennie). Należy do kwasów owocowych i jest najpowszechniejszym kwasem w królestwie roślin. Kwas cytrynowy został po raz pierwszy udowodniony w soku cytrynowym w 1784 roku. Istnieje podejrzenie, że był już znany pod inną nazwą. Odkrycie szacuje się na około IX...
...Kwas cytrynowy bezwodny (proszek) wyróżnia się przede wszystkim swoją drobnoziarnistą strukturą. Jest produkowany w Europie. Jego zastosowanie obejmuje głównie napoje, żywność i kosmetyki. W napojach zapewnia przyjemny, orzeźwiający i lekko kwaśny aromat. Jednocześnie kwas cytrynowy, poprzez dostosowanie pH, przyczynia się do zmniejszenia rozwoju bakterii. W żywności wzbogaca desery i słodkości o...
...Ogranicz odpady opakowaniowe i kupuj hurtowo.
aqua
kwas cytrynowy
ksantan
cytrynian potasu
perfumy
betaina
glukozyd laurylowy
glukozyd decylowy
proszek z soku z liści aloesu barbadensis
dla subtelnego zapachu: 1 miarka (35 ml)
dla mocniejszego zapachu: Dodaj 2 miarki do komory na płyn do zmiękczania tkanin w pralce
Pranie ręczne dla subtelnego zapachu: 1/2 miarki (18 ml)
dla mocniejszego zapachu: Dodaj 1 miarkę do ostatniego płukania...
... ryżowe, skrobia ryżowa, mąka ryżowa), białko ziemniaczane,
środek zagęszczający: mąka z nasion chleba świętojańskiego; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; aromat, środek zakwaszający: kwas cytrynowy
Opakowanie:
250g, 500g
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna 278 kcal
1164 kJ
Tłuszcz 25 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25 g
Węglowodany 13 g
- w tym cukry 0,6 g
Białko 0,8 g
Sól 0,03 g...
... cytrynowy; konserwant: sorbinian potasu.
Zalecana dzienna dawka: Dorośli: 1-2 ampułki dziennie
Dzieci: 1 ampułka dziennie (w razie potrzeby rozcieńczyć wodą)
Kod produktu: 0052
Minimalna ilość zamówienia: 5000
Szukamy wyłącznego partnera dystrybucyjnego: Niemcy
Waga: 100ml
Pochodzenie: Nowa Zelandia
Private Label od 1000: od 1000...
... pieluszek 11,85 euro netto / (rozmiar 6) 48 pieluszek 11,85 euro netto
Chusteczki Pampers 9 paczek: 8,55 euro netto
Ariel pro 70 prań 5L: 10,99 euro netto
Ariel proszek 6kg: 10,50 euro netto
Fairy pro cytrynowy 5L: 7,52 euro netto
Gillette Mach3 + wkład: 3,99 euro netto
Gillette pianka 200 ml: 1,10 euro netto
St Marc środek czyszczący do podłóg 2,5L: 1,93 euro netto
Cillit Bang 600ml: 2,51 euro netto
Finish 63 tabletki Wszystko w 1: 4,80 euro netto
itd... W przypadku innych produktów prosimy o kontakt. Dziękujemy.
... klasyczne i wyrafinowane
Są produkowane z miłością ręcznie i w małych ilościach. Bez sztucznych barwników i aromatów, jedynie kwas sorbinowy zawarty w cukrze żelującym oraz kwas cytrynowy jako środek zakwaszający. Są również dostępne: dżemy owocowe bez dodatku cukru, z 100% czystych owoców. Lub w jakości bio. Oczywiście z rolnictwa ekologicznego.
Dla wszystkich, którzy chcą dodać swoje zdanie
Musztardy i chutneye
Czy to do ryb czy mięsa, do kiełbasy czy pasztetu, do wzbogacania zup, do dressingów, do sera lub po prostu na chleb.
...czy sucha.
Założona w styczniu 1996 roku, nasza firma jest od czerwca 1996 roku certyfikowana zgodnie z DIN ISO 9002 / 9000 oraz HACCP. Dzięki dużemu zaufaniu naszych klientów i stale rosnącemu popytowi, regularnie zwiększamy nasze moce produkcyjne od momentu założenia.
Produkty w proszku
Kwas cytrynowy monohydrat i anhydrat
Tri sodium citrate
Sodium lactate proszek
Calcium lactate proszek
Fosforany (MSP, DSP, TSP, SAPP, TSPP, STPP, SHMP, DKP, TKPP, KTPP)
Mieszanki fosforanowe
Deksroza
Glukoza sucha
Skrobia...
Już w 1935 roku rodzina Lecker w bawarskim Furth im Wald zaczęła produkować proszek do pieczenia pod swoją marką. W 1997 roku przejęliśmy firmę, ponieważ nie było następcy, i od tego czasu w Wörrstadt w Rheinhessen działa rodzinna manufaktura Lecker’s Bio, specjalizująca się w naturalnych produktach piekarniczych i składnikach.
Asortyment produktów od tego czasu był nieustannie rozwijany i...