Francja, Montelimar
...Odkryj nasz Nougat du Terroir z migdałami prowansalskimi i miodem lawendowym. Lokalne składniki o intensywnych smakach, tworzące tradycyjny i pyszny miękki nugat. Składniki: Cukier, Migdały, Cukier miodowy, Migdały, Miód 27,3%, Syrop glukozowy, Białka jaj, Chleb przaśny (Woda, skrobia, oliwa z oliwek), Naturalny ekstrakt waniliowy. Metoda produkcji: Miód i syrop glukozowy gotowane w garnku...
Włochy, S.spirito Di Bari
PugliaEat powstało z potrzeby stworzenia "sojuszu małych" w celu nawiązania współpracy. "Pochodzenie" i "typowość" to atuty naszych produktów, które należy traktować jako wartościowe narzędzia, z których można korzystać z dumą w tych trudnych czasach. Mała skala naszej działalności, umieszczona w globalnym rynku, może być w tej chwili błogosławieństwem, ponieważ pozwala nam na szybsze wyprzedani...