Francja, Crestet
Nougaterie TOLLERON, położona w urokliwej wiosce CRESTET w Vaucluse, specjalizuje się w produkcji miękkich nugatów według tradycyjnego rzemiosła. Nasze nugaty są wytwarzane ręcznie, a my oferujemy szeroki wybór pysznych nugatów. Szczególną uwagę przykładamy do wyboru składników. Oferujemy szeroki wybór smakowitych nugatów: - nougat abricot romarin - nougat café chocolat - nougat caramel beurre s...
Francja, Montelimar
...Odkryj nasz Nougat du Terroir z migdałami prowansalskimi i miodem lawendowym. Lokalne składniki o intensywnych smakach, tworzące tradycyjny i pyszny miękki nugat. Składniki: Cukier, Migdały, Cukier miodowy, Migdały, Miód 27,3%, Syrop glukozowy, Białka jaj, Chleb przaśny (Woda, skrobia, oliwa z oliwek), Naturalny ekstrakt waniliowy. Metoda produkcji: Miód i syrop glukozowy gotowane w garnku...
Francja, Gisay La Coudre
Les Ruchers De Normandie To jest pasieka Założona 18 lat temu w sercu Normandii, w kraju d’ouche. Obecnie składa się z 1200 rodzin pszczelich, z których część jest w produkcji, a część to młode rójki utworzone na miejscu. Środowisko naturalne pozwala na produkcję miodu z kwiatów wiosennych, głogu, kwiatów letnich, ale także z bardziej rzadkich miodów, takich jak miód gryczany czy anyżowy. Aby roz...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania