Włochy, San Pietro Clarenza
...To jest prawdziwy rzemieślniczy torron z Sycylii. Te torroncini, ręcznie robione przez mistrza cukiernika z prowincji CT, są wytwarzane bez konserwantów, barwników czy dodatków, wyłącznie z najwyższej jakości składników. Z pysznym aromatem migdałowym, te miękkie torroncini są idealne do delektowania się, aby osłodzić każdą chwilę dnia. Mogą być kupowane luzem (w workach 2/3/4/5 kg, idealnych do...
Francja, Peyruis
La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region. Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami. Produkcja 100% rzemieślnicza Nasz CZEKOLAD...
Belgia, Saintes
...Carlier Nougatiers oferuje szeroką gamę różnych produktów i wyrobów z nugatu: nugat miękki (napolitany luzem, pakowane indywidualnie luzem, luksusowe pudełka / drewniane skrzynki z nadzieniem, batony migdałowe, batony owocowe / czekoladowe / bez migdałów), nugat miękki i twardy (asortyment Horeca, woreczki z owocami / migdałami / czekoladą oraz różne w Tubo i różne asortymenty o różnych smakach) oraz miękkie ciasta z nugatu.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play