Produkujemy ocet tradycyjnymi metodami. Oferujemy różne rodzaje octu: jabłkowy, winny, granatowy, pigwowy, głogowy, z miłorzębu japońskiego, z gumy sandałowej, z kurkumy i z owoców dzikiej róży. Nasze octy są produkowane w procesie naturalnej fermentacji, dlatego po rozpoczęciu używania octu na górnej części butelki może pojawić się biała warstwa, która nazywana jest "Matką Octu". Jest to warstwa,...
...Hydromel jest wytwarzany z Miodu Głogu. Nie jest ani zbyt słodki, ponieważ jest półwytrawny, ani o zbyt wyraźnym smaku (jak większość hydromeli!)
Jego nuty miodowe są dobrze zbalansowane i zachwycą niejedno podniebienie!
Ten eliksir można degustować jako aperitif lub w towarzystwie foie gras lub sera.
Oferowany jest w butelkach typu „spirytus” o pojemności 50 cl.
Można go przechowywać do 1 roku po otwarciu w chłodnym miejscu.
Hydromel półwytrawny 50 cl
Hydromel w 100% z Miodu z naszych pasiek
Referencja:HYDR50...