...Imbir to przyprawa o intensywnych aromatach. Wspaniale podkreśli Twoje przystawki i dania na co dzień.
Ten wyjątkowy ocet stworzony przez Mistrza octowego "Frédéric Chaix" został wyprodukowany z świeżego imbiru. Maślane w smaku, wyrazi swoje słodkie i aromatyczne nuty. Oczaruje Twoje dania i pozostawi w ustach delikatny, pikantny aromat. Prawdziwa rozkosz.
Idealny z karaibskimi i azjatyckimi smakami.
DOSKONAŁY Z:
Sałatkami, mięsem białym, rybami, marynatami mięsnymi, lodami, sorbetami, sałatkami owocowymi.
100% naturalny: bez barwników ani sztucznych aromatów.
...Ocet jabłkowy 100% naturalny z imbirem. Każdy z tych dwóch składników ma swoje własne zalety, a w tym połączeniu efekt synergiczny poprawia właściwości każdego z nich.
Fermentacja alkoholowa
Fermentacja octowa
Regulacja
Przechowywanie
Butelkowanie
Kategorie: Żywność i napoje Ocet naturalny
Kolor: żółto-pomarańczowy
Kwasowość (stopień octowy): 5% (+ 0,5%)
Zapach: Imbir
Kwasowość: pH niskie: 2,8
Wygląd: klarowny
Alkohol resztkowy: < 0,5%...