Hiszpania, Olba (teruel)
W Gusto Mediterráneo zajmujemy się dystrybucją świeżej Trufli czarnej (Tuber Melanosporum), znanej we Francji jako trufla z Périgord. Dodatkowo dostarczamy truflę w Brisura (trufla w słoikach z wodą i solą do truflowania produktów, takich jak sery, mięsa czy sosy) oraz truflę suszoną do truflowania przekąsek, oleju lub sosów. Zarówno trufla w brisura, jak i suszona są skierowane do sektora przemysłowego i mamy dwie odmiany: trufla czarna zimowa (Tuber Melanosporum) oraz trufla letnia (Tuber Aestivum).
Francja, Paris
...CHERCHEURS D'OR VERT to firma założona w 2020 roku, specjalizująca się w dystrybucji oliwy z oliwek. Oferujemy również produkty z segmentu delikatesów, takie jak ocet, musztarda czy miód. Naszą misją jest wybieranie dla Państwa wyjątkowych produktów wysokiej jakości, aby zaspokoić Wasze podniebienia. W szczególności oferujemy oliwy z oliwek aromatyzowane truflami, czosnkiem, cytryną, bazylią lub...
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
... zbieraniu świeżych trufli dzikich. Jesteśmy marką specjalizującą się w sprzedaży świeżych trufli oraz szerokiej gamy produktów i napojów z truflami. Innowacja i rozwój są w sercu tego, co robimy, co pozwala nam stworzyć idealne połączenie między designem a tradycją. Fruits de la Terra dąży do uhonorowania natury poprzez produkcję truflowych produktów zrównoważonych ekologicznie i zdrowych dla człowieka.
Francja, Morrières Les Avignon
... trufle, trufle w puszkach lub słoikach (całe, w plasterkach, skórki...) oraz produkty na bazie trufli, takie jak oleje, sosy i przyprawy, a także przekąski (chipsy, orzechy nerkowca...) oraz pasty do smarowania (tartuffenade...). Firma działa na wszystkich rynkach we Francji oraz na rynkach eksportowych, oferując swoje marki: La belle truffe dla dużych sieci handlowych, la cave à truffe dla rynku...
... AWARDS Producenta Katalonii 2018-2019. Otrzymaliśmy tę nagrodę również w roku 2017-2018. Oferujemy różne linie oliwy z oliwek extra virgin w zależności od ich jakości: linia Premium, Aurum i Excellent, a także oliwy przyprawowe z 100% naturalnych produktów suszonych. Zgodnie z zasadami rolnictwa biodynamicznego oliwa zyskuje właściwości odżywcze każdej esencji, bez konserwantów, barwników ani dodatków. Niektóre z popularnych esencji to Trufla Czarna, Szafran, Papryczka Chili, Algi, Grzyby itp.
Francja, Antibes
... z białą lub czarną truflą, carpaccio z trufli, kawałki trufli, sole z truflą oraz różne sosy i pasty wzbogacone naszymi własnymi truflami. Gwarancja jakości i ścisłej kontroli pochodzenia. Produkty, które wytwarzamy lokalnie w naszym warsztacie, aby doskonale towarzyszyły wszystkim Twoim posiłkom i przygotowaniom gastronomicznym.
Francja, Mandelieu
Signorini TARTUFI, włoska firma założona przez Frédérica Dubois Signorini w 1972 roku, pochodząca z Toskanii przez swojego dziadka Giuseppe Signorini oraz z Sycylii przez swoją babcię Giuseppinę Di-Salvo, z ponad 35-letnim doświadczeniem, potrafiła nadać nowy wizerunek truflom, demokratyzując je w wielu różnych formach. Jako osoba pełna pasji, pragnie przekazać swoją wiedzę i doświadczenie jak największej liczbie osób. Poprzez swoją pracę pragnie uczcić swoją miłość do natury, z której pochodzimy, oraz szacunek, jaki odczuwa dla całej branży truflowej.
Francja, Mandelieu
... gwarancję powagi i jakości, dzięki oliwom pochodzącym z najlepszych miejsc produkcji w basenie Morza Śródziemnego. Pakowane wyłącznie w Lucca, w Toskanii, we Włoszech, podlegają rygorystycznym kontrolom jakości, zarówno chemicznym, jak i organoleptycznym. Niezależne laboratoria akredytowane przez międzynarodową radę oliwną regularnie przeprowadzają ich weryfikację. Jako posiadacz receptury oliwy...
Francja, Bidart
...uzyskiwanych przez macerację oraz sezonowe trufle, La Maison Caudalie, z siedzibą w Biarritz od 1998 roku, przekazuje doskonałość bio, naturalną i dziką w unikalnym stylu, aby przywrócić prawdziwy smak rzeczy. Caudalie to miara aromatycznej trwałości wina w ustach, to przede wszystkim historia smaku; La Maison Caudalie uczyniła to więc swoim fundamentalnym założeniem, w imię szlachetności...
Francja, Avrillé Les Ponceaux
BELLORR komercjalizuje wybór świeżych trufli oraz trufli w konserwach, a także gamę oliw aromatyzowanych truflami czarnymi i białymi. Trufle są delikatnie szczotkowane i myte ręcznie, a następnie pakowane próżniowo, aby zachować optymalną świeżość. Produkty pochodne: kawałki trufli, sok truflowy, sole truflowe. Jesteśmy francuskimi eksporterami trufli czarnych i białych. Francuski producent trufli czarnych i białych.
Wielka Brytania, Kington
Jesteśmy agentami handlowymi specjalizującymi się w dystrybucji produktów rolno-spożywczych, serów, win i trufli, szczególnie dla sieci supermarketów i sektora Ho.Re.Ca.
Austria, Vienna
Produkujemy wysokiej jakości składniki spożywcze samodzielnie lub za pośrednictwem naszych partnerów, wspieramy naszych klientów w uzyskaniu pożądanych produktów o odpowiedniej jakości, które będą dostępne na dłuższy czas i zgodnie z wymaganymi specyfikacjami. Nasze produkty są wytwarzane z myślą o eksporcie, uwzględniając wymagane specyfikacje i cechy, w tym czynniki dotyczące trwałości. Oferujemy szeroki zakres usług naszym klientom, w tym przetwarzanie zamówień, koordynację, wysyłkę, szkolenia i doradztwo. Importujemy również produkty perskie do Austrii i Niemiec.
Belgia, Antwerpen
... są jedynie umiarkowanie dokarmiane. Taki sposób pracy zapewnia „idealną gęsia wątróbkę”, która zachowuje swoją strukturę i tłuszcz podczas smażenia. Tylko prawidłowa i szanowana metoda hodowli może zaowocować absolutnie najwyższej jakości produktem. Oprócz foie gras, NIVO-finess specjalizuje się w truflach. Aby zapewnić Państwu najlepszy wybór przez cały rok, współpracujemy z dostawcami trufli we Francji i Włoszech.
Włochy, Sant'elpidio a Mare
... około 650 kóz rasy maltańskiej i sardyńskiej. La Prestigio Italiano, dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy w branży gastronomicznej, dziś poszukuje, selekcjonuje i produkuje te czasami zapomniane doskonałości. Promuje również innowacyjne propozycje kulinarne włoskiej kreatywności. Dziś La Prestigio Italiano selekcjonuje, produkuje i sprzedaje sery, świeże makarony, makaron suchy, oliwę i wino... Wszystko z własnych ziem i laboratoriów. Wszystko w rzemieślniczym stylu. Tylko po to, aby pozwolić poczuć smak zarówno tradycji, jak i kulinarnej pomysłowości, która ją charakteryzuje.
... oliwkami z dodatkiem świeżych owoców trufli, cytryny, czerwonej mandarynki, rozmarynu i chili. Wina IGT Salento o wysokiej jakości z winogron primitivo, negroamaro, ottavianello i malvasia. ROSE', BIAŁE, CZERWONE i PASSITO. Ponadto mamy ograniczoną produkcję słodkich migdałów z antycznych drzew rozsianych po naszych gajach oliwnych, które zazwyczaj są wykorzystywane w wysokiej cukiernictwie, w...
Włochy, Campodipietra
Firma rzemieślnicza produkująca produkty na bazie trufli (czarnej i białej), takie jak sosy truflowe, olej truflowy, kremy truflowe, miód truflowy, suszone grzyby porcini, ser truflowy, kiełbasa truflowa, przyprawy z truflami, aromatyzowany makaron oraz wiele innych.
Handel truflami i grzybami...
Włochy, Campoli Appennino
Francja, Montauban
Francja, Puymeras
W 1930 roku Marcel Plantin założył w sercu Prowansji Dom PLANTIN. Od samego początku ta rodzinna firma stała się głównym dostawcą trufli dla najlepszych stołów we Francji. W 1986 roku Hervé Poron przejął Dom PLANTIN i znacznie rozwinął jego działalność. Szczególnie eksportował swoje umiejętności za granicę. Tak samo pasjonaci trufli, jak on, jego syn Christopher Poron oraz Nicolas Rouhier kontynuu...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play