... ogórki są przygotowywane w zimnej, solonej solance przez okres do trzech miesięcy, aby usunąć gorzki związek, zmiękczyć warzywa i nasycić je smakiem. Następnie są myte, sortowane i pakowane w pojemniki w roztworze solanki w celu ich konserwacji. Proces zbioru odgrywa kluczową rolę w produkcji naszych ogórków. Nasi rolnicy wybierają najlepsze oliwki i warzywa. Każda oliwka jest wybierana według...
Włochy, Biancavilla
...Wiaderko 5 kg zielonych oliwek w solance, solonych i tłoczonych, ekologicznych. Niezwykła oferta w niesamowitej cenie. Z gwarancją i jakością produktów Cuscunà. Nasza firma zajmuje się produktem od uprawy po ręczne zbieranie. Oliwka, którą produkujemy, to „Nocellara Etnea“, jedna z najlepszych odmian oliwek włoskich!
Włochy, Casoria
...Oliwki Gaeta, od pestek włoskie oliwki typu Gaeta, gigantyczne włoskie zielone oliwki, papaccelle (papryki) w wiadrach 5 kg. Scarole, friarielli, bakłażany i karczochy w oleju w słoikach 1 kg, idealne do nadziewania lub jako przystawki.
Francja, Paris
...Mięsista tekstura, lekka chrupkość i intensywnie owocowy smak – czarna oliwka Kalamata podbiła świat aperitifów, i to nie tylko w towarzystwie kieliszka ouzo czy tsipouro! Uprawiana w Peloponezie, niedaleko regionu Kalamata, ta oliwka jest rozpoznawalna dzięki swojej czarno-fioletowej barwie, migdałowemu kształtowi i gładkiej skórce. Nasze zbiory są wyłącznie ręcznie zbierane w momencie...
Grecja, Simantra
Od 1997 roku firma ŁADAS I. DIMITRIOS S.A. przetwarza, standardyzuje i handluje oliwkami stołowymi, opierając się na europejskich i międzynarodowych normach jakości, higieny i bezpieczeństwa. Przetwarzanie obejmuje oliwki wszystkich odmian, zielone i czarne, we wszystkich możliwych typach (całe, bez pestek, tłuczone, krojone, plasterki, nadziewane, marynowane i pasta oliwkowa), z główną odmianą będącą oliwką zieloną Halkidiki P.O.P., która stanowi 70% produkowanych przez nią produktów.
Włochy, Rocchetta Nervina
Firma Agricola Cuvea, położona w głębi lądu Riwiery Kwiatów, produkuje i sprzedaje online oliwę z oliwek z Ligurii oraz najlepsze sosy i przyprawy kuchni liguryjskiej, takie jak pesto, pesto rosso oraz szereg produktów gastronomicznych związanych z oliwką taggiasca: pasztet, oliwki w solance, oliwki bez pestek i wiele innych kulinarnych specjałów liguryjskich. Ponadto nasz katalog produktów oferuje szereg oryginalnych pomysłów na prezenty firmowe z naszymi przysmakami w eleganckich opakowaniach prezentowych na Boże Narodzenie i inne święta.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play