ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mąka z ciecierzycy jest szeroko stosowana w ciastach, sosach, płatkach, a także w różnych daniach mięsnych i rybnych. Mąka ma niezwykły aromat i smak, który w pewnym stopniu przypomina orzechy włoskie. Ciecierzyca zawiera dużą ilość mikroelementów i witamin. Unikalną cechą mąki z ciecierzycy jest to, że nie wchłania oleju roślinnego podczas smażenia. Technologia mielenia na zimno (t < 40°C) pozwala zachować większość witamin i minerałów. Waga: 500 g...
Francja, Avignon
Hubcycle dostarcza składniki spożywcze pochodzące z produktów ubocznych roślinnych. W obecnym kontekście inflacji, gdzie koszty surowców nieustannie rosną, konieczne jest znalezienie ekonomicznie atrakcyjnych alternatyw, bez jakichkolwiek kompromisów w zakresie jakości. Hubcycle produkuje składniki: > konkurencyjne: średnio o 20% tańsze niż te pochodzące z standardowego łańcucha dostaw, przy ryg...