Włochy, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante to ser wysokiej jakości ser, ceniony przez smakoszy za doskonałą równowagę między słodyczą a aromatem. Dojrzewający przez 120 dni, ten caciocavallo produkowany jest z pełnotłustego mleka krowiego i ma kształt kropli z główką. Cienka i gładka skórka przyjmuje alabastrowe odcienie w miarę starzenia, podczas gdy pasta staje się zwarta i łuskowata. Smak jest aromatyczny i przyjemny, z nutą pikantności, która czyni go wyjątkowym. Idealny dla tych, którzy cenią sery o wyrazistym charakterze, ten caciocavallo jest symbolem tradycji serowarskiej południa.
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play