Od ponad 20 lat śledzę rynek produktów jajecznych z bliska. Wychowany wśród optymalizacji procesów, strategii marketingowych i nieustannej walki cenowej, dziś posiadam solidne doświadczenie w obszarze produktów jajecznych. Jedno jest pewne: O jakości nie można już dziś dyskutować. To jest konieczność! Dlatego dla mnie indywidualne doradztwo dla klientów jest na pierwszym miejscu. Razem z moimi ...
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 22 jajek na kg. Pasteryzowane całe jajo jest używane do przygotowywania omletów, flanów, genoise, brioche, ciast... Produkt pochodzący z jajek zniesionych we Francji. Dostępne w butelkach o pojemności 1 kg lub 5 kg.
... smak i teksturę świeżego jajka. Dostępny w różnych formatach opakowaniowych, produkt ten dostosowuje się do potrzeb każdego biznesu, który ceni zrównoważony rozwój i jakość. Jego wszechstronność i łatwość użycia czynią go niezbędnym składnikiem dla szefów kuchni i kucharzy, którzy poszukują efektywności i jakości w swoich przygotowaniach, wspierając jednocześnie praktyki zrównoważonego rozwoju.
Niemcy, Rheda-Wiedenbrück
...płynny żółtko jajka, pasteryzowane, homogenizowane wszystkie metody hodowli, składany pojemnik z wkładką, worek 10 kg w pudełku...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play