Francja, Saint-Pee-Sur-Nivelle
Odkryj Egiazki Spiritueux, pasjonującą destylarnię zaangażowaną w tworzenie wyjątkowych alkoholi. Nasza firma ucieleśnia dziedzictwo wiekowych tradycji i podkreśla naturalne składniki naszego unikalnego terroiru. Każda kropla naszych alkoholi opowiada historię, pobudza zmysły i zaprasza do niezapomnianego doświadczenia smakowego. Nasz staranny proces produkcji, od warzenia po destylację, gwarantu...
Hiszpania, Murcia
...Śliwki, wyselekcjonowane i wysokiej jakości, są macerowane w anyżu przez okres od sześciu do dwunastu miesięcy. Po maceracji pacharán z wszystkich beczek jest mieszany, aby uzyskać spójność. Gdy osiągnięte zostaną ustalone standardy jakości, pacharán jest filtrowany i butelkowany. Na koniec jest filtrowany i butelkowany. Widok: Czerwony, z pomarańczowym obrzeżem. Aromaty owoców leśnych z prażonymi nutami kawy i anyżowym akcentem. W ustach słodki, mięsisty, elegancki, z długim i utrzymującym się finiszem. 25 % obj. alkoholu. Pudełko: 31x24x32 cm Pudełko: 12 butelek...
Hiszpania, Madrid
...Pacharán Neila to owocowy i lekki likier, powstały w wyniku maceracji dzikich śliw w likierze anyżowym. Te śliwy to owoce dzikich cierni (prunus), które przetrwały dzięki temu, że tworzą granicę oddzielającą jedne łąki od drugich, w okolicach wsi Neila (Burgos).
Francja, Condom
...Nazywany również „Patchounet”. Ten aperitif inspirowany jest przepisem na Pacharan, baskijski aperitif z śliwek. Sok z śliwek wprowadza niezbędną kwasowość, aby stworzyć dobry aperitif, który pobudzi apetyt! W ustach aperitif jest bardzo zrównoważony i oferuje piękną długość. WAGA: 1,4 kg BUTELKA: Butelka 75cl SKU: BPRLL...
Hiszpania, Pinto
...różnych marek szampana i cavy, ginu walencjańskiego... Oprócz szerokiego asortymentu alkoholi online, w naszym sklepie znajdziesz wszelkiego rodzaju produkty dla gastronomii. Wejdź na naszą stronę i zobacz, co mamy do zaoferowania. Współpracujemy z najlepszymi markami zarówno krajowymi, jak i międzynarodowymi, takimi jak brandy, anyż, napoje spirytusowe, pacharán, orujo, poncz, gin, moscatel...
... miodowy, likier czekoladowy i brzoskwiniowy, Pacharán, Orujo, likiery i destylaty z Styrii. Hiszpańskie piwo Estrella Damm, San Miguel i PAGOA. Oliwki i oliwa z oliwek z limitowanej produkcji. Marynowane warzywa: karczochy, gazpacho, papryka Piquillo, Fabada. Składniki do paelli: ryż z Calasparra, szafran, Boquerones, Mojama, pasztety, Pulpo al Ajillo. Specjalności serowe, szynkowe i kiełbasiane: szynka leśna i D.O. Maestrazgo-Serrano z Teruel, suszone mięso z jelenia i byka...
Hiszpania, O Carballiño
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania