Hiszpania, Madrid
...Pacharán Neila to owocowy i lekki likier, powstały w wyniku maceracji dzikich śliw w likierze anyżowym. Te śliwy to owoce dzikich cierni (prunus), które przetrwały dzięki temu, że tworzą granicę oddzielającą jedne łąki od drugich, w okolicach wsi Neila (Burgos).
Hiszpania, O Carballiño
Siedziba firmy znajduje się w Parku Przemysłowym A Uceira w O Carballiño, a obiekty zajmują około 1.100 m2, z pojemnością ponad 250.000 l. Ponadto dysponuje nowo zakupioną linią butelkowania oraz wszelkimi maszynami (mieszalniki, filtry płytowe, zbiorniki matrycowe) i instalacjami niezbędnymi do efektywnego wytwarzania likierów. Likery i wódki.
... miodowy, likier czekoladowy i brzoskwiniowy, Pacharán, Orujo, likiery i destylaty z Styrii. Hiszpańskie piwo Estrella Damm, San Miguel i PAGOA. Oliwki i oliwa z oliwek z limitowanej produkcji. Marynowane warzywa: karczochy, gazpacho, papryka Piquillo, Fabada. Składniki do paelli: ryż z Calasparra, szafran, Boquerones, Mojama, pasztety, Pulpo al Ajillo. Specjalności serowe, szynkowe i kiełbasiane: szynka leśna i D.O. Maestrazgo-Serrano z Teruel, suszone mięso z jelenia i byka...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play