Słowacja, Košice
...Podnieś swoje doświadczenie kawowe z "Milkyland mountain barista milk 3.5%", premium mlekiem zaprojektowanym specjalnie dla miłośników kawy. To mleko jest stworzone, aby uzyskać idealną piankę i teksturę, wzmacniając smak Twoich ulubionych napojów kawowych. Niezależnie od tego, czy przygotowujesz latte, cappuccino, czy flat white, to mleko baristyczne zapewnia kremowe i gładkie wykończenie, które...
Belgia, Bruxelles
...Świeże Jaja są dostępne w dwóch odmianach: brązowych i białych, oferując wyjątkową jakość do wszystkich Twoich przepisów. Te jaja są starannie wybierane ze względu na swoją świeżość i smak, gwarantując doskonałe doświadczenie kulinarne. Są idealne do gotowania, pieczenia i przygotowywania smacznych potraw. Dostępne w różnych rozmiarach, Świeże Jaja są idealne zarówno do kuchni profesjonalnych...
Włochy, MILANO
...%, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat wanilina), kruszonka ciastek "Pan di Stelle" 2% [mąka pszenna, cukier, olej słonecznikowy, masło, świeże mleko pasteryzowane wysokiej jakości, kakao, czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna sojowa), świeże jaja, miód, orzechy, skrobia pszenna, środki...
... opakowaniach typu bag in box o pojemności 10 i 20 litrów, a także w pojemnikach o pojemności 1000 litrów, pasteryzowane płynne białko jaja jest łatwe do przechowywania i używania. Jego wysoka jakość i łatwość użycia czynią go niezbędnym składnikiem dla szefów kuchni i kucharzy, którzy szukają zdrowych i efektywnych opcji do swoich menu.
Turcja, Arifiye
...Pasteryzatory to automatyczne systemy, które systematycznie podgrzewają i schładzają mleko za pomocą wymienników ciepła płytowych, w celu podniesienia temperatury mleka bez degradacji jego cech fizycznych i biochemicznych (witamin i diastaz) oraz składników odżywczych.
...Standaryzowane pełnotłuste mleko krowie, homogenizowane i pasteryzowane w wysokiej temperaturze. Zawiera laktozę.
...Pasteryzowane płynne białko jajka jest niezbędnym składnikiem dla sektora Horeca, szczególnie w hotelarstwie, gastronomii i cateringu. Produkt ten jest idealny do przygotowywania białek o wysokiej emulsji w piekarniach, zapewniając spójność i jakość w każdej przygotowanej potrawie. Dostępny w butelkach o pojemności 0,5 litra i 1 litra, a także w opakowaniach typu bag in box o pojemności 10 i 20...
Belgia, Puurs
... sobie równych i cieszy się uznaniem wśród wszystkich, którzy cenią smak i jakość. Wytwarzamy również twaróg w tradycyjny sposób, co skutkuje bardzo solidnym i smacznym „serem do pieczenia”. Nasze masło wiejskie również produkowane jest w tradycyjny sposób w autentycznej maślarni. Na koniec, oczywiście, możemy również zaoferować pasteryzowane mleko. Nasze produkty, dzięki swojej autentyczności i czystości, mogą wprowadzić absolutną różnicę w smaku w Twoich potrawach i przygotowaniach. Nie wahaj się poprosić o bezpłatną próbkę.
Hiszpania, Ametlla Del Valles, L
Granja el Prat to kompleks agropecuarny zlokalizowany w Ametlla del Vallès. Każdego dnia doimy około 130 krów, dzięki czemu jesteśmy producentami mleka oraz innych produktów mlecznych, takich jak: jogurty, budynie, ser świeży i twaróg. Naszym głównym celem jest dążenie do uzyskania najlepszej jakości, tekstury i smaku naszych produktów w jak najbardziej naturalny sposób. Aby zapewnić tę jakość, za...
Włochy, Montelibretti
... produktów kozi. Mleczarnia posiada znak CE (IT F8W1G CE). Firma specjalizuje się w produkcji serów świeżych, takich jak primo sale, stracchino i robiola, serów dojrzewających oraz ricotty. Produkowane są również jogurty naturalne i owocowe oraz mleko pasteryzowane. Nasza oferta handlowa koncentruje się na serze Orazio, serze półdojrzewającym, odpowiednim do spożycia na stole, sprzedawanym po kilku tygodniach dojrzewania. Sól na sucho oraz dojrzewanie w naturalnym pomieszczeniu sprawiają, że jest on wyjątkowy pod względem cech sensorycznych.
Włochy, Pollena Trocchia
...jak i z zagranicy (głównie mleko niemieckie) oraz sprzedaż, zarówno bezpośrednia, jak i za pośrednictwem agentów, cagliaty przemysłowej z Niemiec, Polski i Litwy, a także FRESZKIEJ CAGLIATY w pudełkach pochodzenia zagranicznego.
... skórką, o żółtawej barwie po przekrojeniu. Nasze sery mają okrągły kształt, charakterystyczny smak i zapach. Masa może być miękka i kremowa lub półtwarda. Skórki są jednolite, świeże lub suche, bez pęknięć i pleśni. Produkcja jest rzemieślnicza, a my używamy prostych składników: pasteryzowane mleko krowie, kultury bakterii mlecznych, podpuszczka, sól i lizozym. Dystrybuujemy nasze sery do szerokiej...
Hiszpania, San Felices De Buelna. Cantabria. Spain
Lacteos Diego sprzedaje świeże pasteryzowane i homogenizowane mleko. Produktem flagowym jest PROBIOTYCZNY KOKTAJL DIEGO, dostępny w smakach naturalnym, truskawkowym i cytrynowym. Wyprodukowano bez konserwantów i glutenu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play