Włochy, San Giovanni In Fiore
Hodowla w cyklu naturalnym Hodujemy ślimaki w PARKU NARODOWYM SILA na wysokości 1250 m n.p.m. zajmującym powierzchnię około 10.000 m², otoczonym sosnami Sila i wzdłuż rzeki Neto, drugiej najważniejszej rzeki Kalabrii i głównej rzeki San Giovanni in Fiore. System, który przyjęliśmy w naszej hodowli w pełnym cyklu naturalnym, to metoda stworzona przez dr. Giovanni Avagnina, założyciela Międzynarodow...
... - produkt WĄTROBA ŚMIERDZIELA. Wątroba ślimaka? Tak! Spróbuj szokującego przysmaku ze ślimaka! Teraz możesz zaskoczyć swoich przyjaciół i wygrać zakład, że: Wątroba ślimaka naprawdę istnieje! Nasze inne produkty: KAWIOR ŚLIMACZY – Dotyk fantazji Wylęg (jaja) ślimaka w pysznej przyprawionej zalewie. Pasztet ze ślimaka z żurawiną świetny, oryginalny i łatwy do podania. To nasz pasztet ze ślimaka z żurawiną. Królewskie Ślimaki ala Burgundia 12 sztuk ślimaków z masłem ziołowym - mrożone Zupa ślimacza z koniakiem luksusowa zupa ślimacza o szlachetnym smaku i zapachu. 4 porcje w słoiku.
... niedźwiedzi, cebula dymka, pieczarki, borowiki, maślak, smardze, pieprznik. Rośliny lecznicze i ekstrakty roślinne: ziele pokrzywy, ziele skrzypu polnego, ziele koniczyny, ziele melisy, ziele wrotyczu, ziele tysięcznika, ziele dziurawca, ziele werbeny, ziele tymianku, głóg, kwiaty lipy, dzika róża. Zboża: pszenica, kukurydza, jęczmień, soczewica. Pasze dla zwierząt: mąka lucernowa, granulki z pokrzywy, nasiona słonecznika: Iregi, LG, Pioneer. Delikatesy ze ślimaków: pasztet ze ślimaków, ślimaki po burgundzku, konserwy ze ślimaków, wątróbka ze ślimaków.
Firma L’Escagotière de Warnant specjalizuje się w ślimakach. Oferuje ślimaki w słoikach sterylizowanych (słoiki po 24, 36 lub 48 sztuk, słoiki w sosie, pot au feu z małych ślimaków, pasztet z małych ślimaków z piwem „La caracole” oraz kawior ze ślimaków). Oferuje również świeże ślimaki pakowane próżniowo (ślimaki petit-gris maxima po burgundzku, nadziewane grzyby, profiteroles oraz ślimaki w czerwonym maśle).
Hiszpania, El Prat De Llobregat-Barcelona
...Sprzedaż Ślimaka Żywego Bover (Helix Aspersa) i Viñal. Produkt krajowy. Ślimak w konserwie: Ślimak w wodzie i soli do dodania do ulubionego sosu, Ślimak w sosie, Pasztet ze ślimaka, Ślimak po pisto, ślimak z Euskal Herria i Navarrico, Mięso ze ślimaka bez muszli. Puszka/Tacka do przygotowania Ślimaków na Puszce. Wina z Rioja Alta w wersji Młodej i Starzonej. Przyprawy i Dodatki zbierane i...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play