Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
... miodowy, likier czekoladowy i brzoskwiniowy, Pacharán, Orujo, likiery i destylaty z Styrii. Hiszpańskie piwo Estrella Damm, San Miguel i PAGOA. Oliwki i oliwa z oliwek z limitowanej produkcji. Marynowane warzywa: karczochy, gazpacho, papryka Piquillo, Fabada. Składniki do paelli: ryż z Calasparra, szafran, Boquerones, Mojama, pasztety, Pulpo al Ajillo. Specjalności serowe, szynkowe i kiełbasiane: szynka leśna i D.O. Maestrazgo-Serrano z Teruel, suszone mięso z jelenia i byka...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play