Francja, Pleucadeuc
...• Tłuszcz skórkowy: tłuszcz powierzchniowy z osłonki • Tłuszcz z parowania: tłuszcz pochodzący z obróbki osłonek • Tłuszcze skórzaste lub chude o szerokości 21 cm i maksymalnej grubości 1 cm • Surowce pochodzące z rzeźni zatwierdzonych przez UE ZASTOSOWANIE • Tłuszcz: wędliniarstwo, solenie (mięso na kiełbasy, farsze, pasztety…) • Skórki: szynki, golonki… OPAKOWANIE • Tłuszcz: blok luzem lub...
Włochy, Paterno'
Sycylijska firma rzemieślnicza produkująca wysokiej jakości przetwory warzywne od ponad 50 lat. Obsługiwane obszary: Włochy, Europa, Bliski Wschód, Azja, USA, Kanada, Australia. Dostawy w kontenerach 20 lub 40 stóp. Pełne palety. Dystrybucja detaliczna dla Włoch i Europy. Sosy pomidorowe, pesto, pasztety, kremy słodkie, przetwory w oliwie z oliwek lub occie, takie jak antipasti, oliwki zielone i czarne, oliwki nadziewane, karczochy, papryki, bakłażany, papryczki chili, grzyby, pieczarki, pleurotusy, nameko, suszone pomidory S. Marzano i pomidory koktajlowe.
Francja, Emerainville
... preferencji konsumpcyjnych w różnych krajach, wspierana przez etykiety gwarantujące jakość. Naszym zobowiązaniem jest demokratyzacja tych produktów gastronomicznych oraz umożliwienie Wam bycia coraz bardziej kreatywnymi i oryginalnymi w Waszych asortymentach oraz w realizacji zakupów, z celem oferowania Wam jeszcze nie dystrybuowanych na rynku międzynarodowym ofert dostosowanych do Waszych potrzeb. VDC to skrót od „Vie de Château”, który ma na celu stworzenie unikalnego poczucia powrotu do sztuki życia po francusku.
Francja, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE ściśle współpracuje z profesjonalistami z branży gastronomicznej, aby dostarczać rozwiązania dla ich działalności cateringowej oraz zaopatrywać ich w foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dysponuje kilkoma markami w zależności od poszukiwanych rynków, takimi jak ROUGIÉ, MONFORT czy JEAN STALAVEN. Jesteśmy specjalistami w hodowli i przetwórstwie kaczek oraz gęsi.
Hiszpania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, jest producentem i dystrybutorem pasztetów oraz kremów do smarowania w jednorazowych porcjach i sterylizowanych puszkach. Wykorzystując to, co najlepsze z dehesy ekstremadurskiej, dostarczamy również na Państwa stół nasze szynki, łopatki, wędliny oraz mięsa z iberyjskiej świni. Produkujemy szeroką gamę produktów dla sektora gastronomicznego. Każdego dnia tysiące osób w szkołach, szpitalach, hotelach, restauracjach i kawiarniach cieszą się naszymi produktami wykonanymi z surowców najwyższej jakości.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Belgia, Oostende
Pyszne pasztety, mięsne terriny i musy o wyjątkowej jakości, wykonane z wysokiej jakości, starannie dobranych surowców. Pakowane z największą starannością zgodnie z wymaganiami klienta. Subtelne pasztety, które są nie tylko ucztą dla podniebienia, ale także przyjemnością dla oka. Co więcej, produkowane wyłącznie na zamówienie. Zawsze świeże w momencie dostawy. Pieczone w wysokiej temperaturze, co...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Francja, Rungis Cedex
... EUROVOLAILLES jest hurtownikiem włoskiej szynki na rynku Rungis. EUROVOLAILLES jest specjalistą w szynce parmeńskiej w Rungis oraz szynce San Daniel w Rungis. Sprzedaż hurtowa włoskiej szynki na rynku Rungis. EUROVOLAILLES jest specjalistą w sprzedaży foie gras i oferuje wyłącznie w Pawilonie Drobiu słynne foie gras z farmy Puntoun (Gers). Dystrybutor specjalizujący się w foie gras w Rungis, foie gras nie...
Belgia, Aubel
Od 1963 roku oferujemy pełny asortyment smacznych wędlin, znanych z unikalnego smaku i rzemiosła naszych mistrzów wędliniarskich. Od szynki po kaszankę, przez pasztety i produkty surowe, dziś składa się na to 9 głównych rodzin, które tworzą coraz bogatszy w smaku asortyment! Owoc naszego rodzinnego i rzemieślniczego savoir-faire, nasze wędliny występują w 3 liniach pysznych specjałów...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Belgia, Zolder
Nasza firma specjalizuje się w produkcji rzemieślniczych produktów żelowych. Tworzymy produkty żelowe z poszanowaniem rzemiosła i tradycji. Wszystkie nasze produkty rozpoznasz po ich charakterystycznym, pełnym i kremowym smaku. To dlatego, że pracujemy według autentycznego i tradycyjnego przepisu. Nasza oferta jest ponadto bardzo zróżnicowana, z asortymentem, który przyciąga zarówno młodszych, jak i starszych klientów. Obecnie jesteśmy liderem rynku w Beneluksie i jesteśmy z tego dumni, zwłaszcza że dzięki naszemu rzemiosłu udało nam się zachować naszą własną tożsamość.
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w...
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Usytuowane w Vaux-sur-Sûre w sercu belgijskiej Ardeny, pomiędzy Bastogne a Neufchâteau, prawdziwe laboratorium renomowanej wędliny, zakłady Hartman od kilku pokoleń specjalizują się w rozbiorze i krojeniu wieprzowiny. Przygotowywanych jest wiele produktów: „Delikatesy Sûre”, surowa szynka, suszona i lekko wędzona, wytwarzana w tradycyjny sposób. Oferowane są również szynki gotowane, kiełbasy, pasztety, kaszanki, głowy wędzone,...
Belgia, Neufchâteau
W tej typowo ardeńskiej farmie zostaniesz przyjęty, sam, w parze, z rodziną lub w grupie w zabytkowym otoczeniu, a także będziesz mógł skosztować jej produktów w różnych regionalnych i oryginalnych przepisach. Farma Sanglochons pozwala na odkrycie smaków dawnych czasów dzięki swoim tradycyjnym wędlinom (wędzone szynki, kiełbasy Sanglochons,…). Będziesz mógł odwiedzić żywe muzeum szynki, przywitać...
...Realizujemy wysyłki do całej UE. Dystrybuujemy również typowe produkty z Sierra de Aracena (Huelva), w naszym katalogu produktów można znaleźć typowe sery kozie z tego regionu, wina, pasztety i inne smarowidła produkcji własnej, miody oraz dzikie grzyby.
Belgia, Zemst
Twój wszechstronny partner w świeżej żywności. Aro Products jako hurtownik dostarcza pełną gamę produktów wysokiej jakości do rzeźni, cateringu, piekarni oraz działów świeżej żywności w supermarketach. Wędliny: belgijskie szynki, zagraniczne szynki, wędliny solone i wędzone, rodzaje kiełbas (gotowane i wędzone), drób. Pasztety: pasztety kremowe, półgrubo mielone pasztety, grubo mielone pasztety...
Hiszpania, Cazorla
...pasztety mięsne, rybne, warzywne i smarowidła, konserwy z karkówki, chorizo i dziczyzny w oleju, rzemieślnicze sery, czekoladę i dżemy o różnych smakach, czysty miód, pyłek pszczeli oraz ekologiczne zioła i przyprawy. Nie wahaj się cieszyć naszymi rzemieślniczymi produktami o najlepszym smaku oraz kosmetykami, które pomogą zadbać o Twoją skórę.
Hiszpania, Sevilla
Nasza firma zajmuje się oferowaniem szerokiej gamy hiszpańskich produktów ekologicznych i rzemieślniczych wysokiej jakości, takich jak: - szynka, - łopatki, - domowe wędliny, - pasztety, - produkty z gęsi hodowanych na wolnym wybiegu, - oliwy z oliwek ekologicznych z oznaczeniem pochodzenia, - oliwy z szynki, - słodkie wina z pomarańczy suszonych oraz czerwone wina z regionu Estremadura...
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Belgia, Veurne
... intensywnym badaniom De Beauvoorder, pierwotnie rzemieślniczy producent pasztetów, z biegiem lat opracował cały szereg wyrafinowanych produktów. Oferuje również szeroką gamę szynki gotowanej, produktów solankowych, drobiu i kiełbas gotowanych. Czerwoną nitką w tym wszystkim są jakość, smak, kulinarna kreatywność i świeżość. Świeżość, jeden z koników De Beauvoorder. Nie tylko używa się doskonałych, świeżych surowców, ale także produkcja odbywa się w miarę możliwości na zamówienie, co ostatecznie przynosi korzyści produktowi.
Belgia, Wommelgem
Ter Beke to innowacyjna belgijska grupa zajmująca się świeżą żywnością, która oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości świeżych produktów spożywczych oraz związanych z nimi usług w wielu krajach europejskich. W naszej fabryce w Wommelgem produkujemy nasz pełny asortyment szynki gotowanej, pasztetu i kiełbas gotowanych.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Włochy, Nago-Torbole
Salumificio Trentino produkuje wędliny od ponad czterdziestu lat. Wśród charakterystycznych produktów regionu znajdują się carne salada oraz speck; firma produkuje również klasyczne wędliny tradycji włoskiej, takie jak szynki gotowane, szynki surowe, salami i boczek. Marka Salumificio Trentino jest przykładem nowoczesnej i dynamicznej firmy, która potrafiła połączyć tradycję z różnymi modelami żywieniowymi. Od zawsze dbają o jakość, a od 2006 roku certyfikowali swój System Zarządzania Jakością zgodnie z normą UNI EN ISO 9001: 2008.
... miodowy, likier czekoladowy i brzoskwiniowy, Pacharán, Orujo, likiery i destylaty z Styrii. Hiszpańskie piwo Estrella Damm, San Miguel i PAGOA. Oliwki i oliwa z oliwek z limitowanej produkcji. Marynowane warzywa: karczochy, gazpacho, papryka Piquillo, Fabada. Składniki do paelli: ryż z Calasparra, szafran, Boquerones, Mojama, pasztety, Pulpo al Ajillo. Specjalności serowe, szynkowe i kiełbasiane: szynka leśna i D.O. Maestrazgo-Serrano z Teruel, suszone mięso z jelenia i byka...
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Hiszpania, Barcelona
Jamonprivé to internetowy sklep gourmet, w którym znajdziesz szynkę i wędliny z obszarów o największej tradycji w kraju, takich jak Guijuelo i Jabugo, domową soppressatę z Majorki, oliwę z oliwek extra virgin, wina, konserwy z owoców morza, pasztety, sól, przyprawy, akcesoria do szynki, opakowania prezentowe, kosze świąteczne i wiele innych produktów. Odbierz w swoim domu najlepsze produkty gourmet z kraju!
Hiszpania, Madrid
Rzeźnia i wędliniarnia z ponad 70-letnim doświadczeniem w sprzedaży mięsa z Ávila, która w swojej ofercie ma również jagnięcinę z Arandy, szynki iberyjskie z Guijuelo oraz produkty iberyjskie. Znajdziesz u nas także różne sery (krajowe i importowane), pasztety, konserwy oraz rośliny strączkowe. Nie tylko stała się punktem odniesienia w dzielnicy Arapiles w Madrycie dzięki jakości swojego...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play