Włochy, Sant'ilario D'enza
...Dzięki swojemu bogatemu, otulającemu smakowi, ser PDO Pecorino Sardo ucieleśnia wiekową tradycję wyspy. Bardzo starannie wybieramy najlepsze całe koła tego doskonałego sera z certyfikowanych farm, które szanują starożytne sardyńskie techniki produkcji. Każdy cały ser jest starannie oceniany, aby zapewnić typowe cechy i jakość Pecorino Sardo, oferując tym samym naszym klientom produkt, który celebruje niezwykłą bioróżnorodność i kulturę gastronomiczną Sardynii.
Włochy, MILANO
...Il Fiore Sardo to najstarszy ser pecorino na Sardynii, sięgający epoki brązu. Produkcja odbywa się w całości na wyspie i polega na przetwarzaniu surowego mleka owczego. Jakość DOP jest gwarantowana przez Konsorcjum Ochrony poprzez obecność znaku na serze. KG 3,500 CENA ZA KG EURO 11.50 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 500 SZT TERMIN WAŻNOŚCI 02/03/2025...
Włochy, Fidenza
Włochy, Martina Franca
...Pecorino Pugliese Stagionato to ser o intensywnym i aromatycznym smaku, autentyczny przedstawiciel tradycji serowarskiej Apulii. Dojrzewający przez 15 miesięcy, ten pecorino produkowany jest z mleka owiec Merinos lub Gentile di Puglia, wyselekcjonowanych ze względu na ich dietę bogatą w aromatyczne zioła i trawy. Chropowata i złocista skórka otacza zwartą i topniejącą masę serową, o smaku przypominającym mleko, bardzo aromatycznym, ale nie pikantnym. Ten ser jest idealny dla tych, którzy szukają autentycznego i tradycyjnego smaku, doskonałego do wzbogacenia potraw i aperitifów o akcent Apulii.
Włochy, Dorgali
...chlebem Carasau i sezonowymi warzywami. Jego wszechstronność czyni go doskonałym serem do pieczenia oraz świetnym wyborem dla dzieci. Ser, który ucieleśnia słodycz i prostotę, Novello Sardo to prawdziwa uczta dla podniebienia, odpowiednia na każdą okazję, od lekkiego posiłku po wykwintny deser.
...Najlepsze sardyńskie pecorino dostępne w naszym sklepie. Typowe produkty wysokiej jakości.
Francja, Marseille
...typowy ser z centrum i południa Włoch oraz wysp, wytwarzany z całego mleka owczego, świeżego i koagulowanego przy użyciu podpuszczki roślinnej lub zwierzęcej (baraniej lub koziej), solony i aromatyczny, jeśli dojrzewa przez kilka miesięcy, z charakterystycznym pikantnym smakiem, jeśli przyprawianie trwało dłużej; Dostępne są różne odmiany: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano i pecorino Sicilien.
Francja, Pessac
...Pecorino, Fiore Sardo, Ser Kozi, Krem Pecorino, Sery Górskie...
Włochy, Torino
Projektowanie i rozwój oprogramowania na zamówienie. Archiwizacja i cyfrowe zastąpienie przechowywania archiwów papierowych.
Włochy, Oristano
...SPECJALNOŚĆ PECORINO SARDO SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIA/PRODUKTY MLECZARSKIE:...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play