Z siedzibą w Liège w Belgii, Millésime Chocolat jest jednym z nielicznych belgijskich producentów czekolady, który pracuje bezpośrednio z ziarnami kakao: „Od ziarna do tabliczki”, znanym również jako „Bean-to-Bar”. Jesteśmy jedynymi, którzy produkują wyłącznie czekoladę rocznikową, pochodzącą z określonego terroiru i geograficznego obszaru. Nasza filozofia polega na pracy wyłącznie z ziarnami pochodzącymi z wyjątkowych plantacji i terroirów. Nie mieszamy zbiorów, terroirów ani roczników. Nasze ziarna pochodzą z drzew, które szanują ancestralną genetykę kakaowców.
Sklep internetowy z czekoladą, herbatą i artykułami dekoracyjnymi, produktami ekologicznymi i wegańskimi. Wypróbuj nasze czekolady ekologiczne i wegańskie lub odkryj naszą koszulkę Cocoanature, idealną na prezent. Pozwól swoim zmysłom rozkoszować się naszymi naturalnymi produktami.
Wybrzeże Kości Słoniowej, Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué
1000+
Dostawa: Regionalny
... sekcjach lub wsiach w regionie. Specjalizująca się w rolnictwie żywnościowym (banany, warzywa, kukurydza itp.) oraz towarowym (kawa, kakao, orzechy nerkowca itp.), spółdzielnia współpracuje ze wszystkimi swoimi członkami, aby oferować lokalne produkty rolnicze wysokiej jakości. Mobilizując producentów i producentki wokół działań rolniczych oraz projektów społeczno-ekonomicznych, członkowie COOP. CA...
...Firma Böhnke & Luckau GmbH ma swoją siedzibę w Niemczech, w mieście Wernigerode. Tam rozwija i produkuje maszyny oraz kompletną infrastrukturę dla przemysłu czekoladowego, które dostarcza na całym świecie.
Produkty :
- Systemy formujące
- Systemy dozujące
- Krokant
- Systemy chłodzenia
- Czekolada masywna
- One-Shot
- Formy do czekolady
- Czekoladowe krople
- Instalacje do formowania muszli
- Maszyny do posypki
- Instalacje do pokrywania
- Instalacje pionowe
- Instalacja XXL...
...) (karmelek, galaretka, krokant, fondant), jak i dla czekolady (czekolada).
CHOCOTECH oferuje Ci niezbędną wiedzę i systemy, aby szybko, efektywnie i precyzyjnie produkować czekoladowe drażetki wszelkiego rodzaju lub praliny.