...% orzechów i tylko 3 inne składniki: cukier, kakao (lub mleko) i wanilia. Ciasta orzechowe (orzechy, cukier, jajka) Czekolada i czekoladki w połączeniu z orzechami. Praliny, tabliczki, tabliczki z całymi orzechami, jajka wielkanocne. Możemy dostarczyć opakowania odpowiednie do sprzedaży detalicznej lub większe formaty dla cukierni i lodziarni. Dla większych ilości istnieje możliwość personalizacji receptur dostosowując je do potrzeb klientów.
... kakao oraz surowce najwyższej jakości. Składniki gwarantowane bez GMO. Etyczna i zrównoważona czekolada, z czystym masłem kakaowym i bez dodanych tłuszczów roślinnych. Całe mleko i świeże masło z mleczarni. Corné Port-Royal to sieć około dwudziestu sklepów w Belgii i 15 we Francji. Oferujemy szeroki wybór pralinek.
Oferujemy Państwu prawie wszystko związane z czekoladą, zaczynając od pojedynczych opakowań, aż po maszyny i urządzenia.
Wraz z Mistrzem Czekolady Lotharem Bußem, dostępne są również kompetencje związane z produkcją Państwa towarów wysokiej jakości.
Nasza oferta skierowana jest do osób prywatnych, które cieszą się przetwarzaniem czekolady, aż po średnie firmy produkcyjne.
Od 20 lat firma Sweetware produkuje słodkie upominki, w których markowe opakowania, takie jak torby, puszki, słoiki, dozowniki i wiele innych, doskonale podkreślają słodkie, słone i kwaśne smaki.
Jako długoletni partner współpracy z HARIBO, głównie pakowane są żelki owocowe i inne produkty z ich asortymentu.
Cukierki, miętówki oraz przekąski innych renomowanych producentów, a także czekolada z...
Wyjątkowa czekolada od najlepszych chocolatierów, praliny, pasty do smarowania i fondue, indywidualne praliny z logo w opakowaniu, wysyłka na całym świecie.
Witamy na chocolats-de-luxe.de - Twój internetowy sklep z czekoladą z Hanoweru.
Czekolady od najlepszych chocolatierów na świecie znajdziesz w CHOCOLATS-DE-LUXE, pierwszym miejscu dla smakoszy i miłośników, z prawdopodobnie największym w...
Burçak Baharat to renomowana turecka firma z długą historią. Specjalizujemy się w produkcji i eksporcie różnorodnych przypraw (od 100 gramów do 25 kg), w tym czerwonego pieprzu, kawy oraz produktów piekarniczych (bita śmietana, kakao, słodka wanilina, proszek do pieczenia, sos czekoladowy, różne rodzaje skrobi), syropu z granatów, octu jabłkowego i octu winnego, a także napojów aromatyzowanych...
Oprócz produkcji maszyn do pokrywania czekoladą i kanałów chłodniczych, firma Dedy GmbH specjalizuje się w wytwarzaniu kotłów do topienia i temperowania czekolady, krajalnic do pralinek, wykrojników oraz małych urządzeń, takich jak widelczyki do pralinek, skrobaki do czekolady czy urządzenia do napełniania trufli do przetwarzania czekolady.
Firma Dedy GmbH oferuje maszyny i urządzenia do...
W Carré Noir czekolada łączy się z kreatywnością. Ten sklep-pracownia, który rozpoczął działalność online, prezentuje swoje produkty, przekształcając je w prawdziwe obiekty komunikacji. Cukiernia regularnie współpracuje z młodymi projektantami z Liège. Efekt: produkt podniesiony do rangi sztuki, występujący w wielu oryginalnych formach. Uśmiechy, subtelne przypomnienie logo Carré Noir, przywrócą...
Czekolada personalizowana i organizacja wizyt w warsztacie. Concept Chocolate specjalizuje się w personalizacji swoich produktów, traktując czekoladę jako narzędzie komunikacji. Rzeźbione czekoladki, praliny uformowane na wzór Twojej firmy, nasze czekolady łączą grafikę z aromatem. Produkcja jest w pełni rzemieślnicza, a produkty są naturalne (bez barwników i konserwantów). Concept Chocolate...
Choc-o-lait zadebiutował na początku 2004 roku jako nowa koncepcja czekolady w proszku. Jak w przypadku większości dobrych pomysłów, koncepcja jest niezwykle prosta: drewniany patyczek z kawałkiem prawdziwej, belgijskiej czekolady Callebaut na końcu. Po minucie mieszania w filiżance gorącego mleka otrzymujesz pyszne, autentyczne kakao. Wybór idealnie kwadratowego kawałka czekolady został dokonany...
Nasza firma, działająca w Bursie od 1977 roku, produkuje i pakuje różne wyroby cukiernicze, takie jak dżem, halva, turecka przyjemność, krem orzechowy z kakao, melasa i tahini.
Praliny Delvora są wytwarzane z dużą starannością i fachową wiedzą w naszym własnym atelier. Ich wyrafinowana jakość opiera się na użyciu najlepszych składników, takich jak belgijska czekolada, świeża śmietana i masło. Ich świeżość jest optymalna dzięki surowym warunkom higienicznym podczas produkcji oraz idealnemu przechowywaniu w suchej atmosferze w temperaturze 15°C. Asortyment Delvora jest...
... czekoladą od Chocoladebezorgd na pewno zrobisz wrażenie. Mamy pyszną czekoladę na każdą okazję, taką jak rzemieślnicze praliny, czekolada wielkanocna, czekolada walentynkowa, czekolada z okazji narodzin, czekolada bożonarodzeniowa i czekolada mikołajkowa.
... - jedna z najlepszych jakości kakao na świecie - jest uprawiana wyłącznie w Ekwadorze. Importujemy szlachetne kakao ARRIBA NACIONAL w jakości bio, jako firma rodzinna, bezpośrednio z kraju pochodzenia i w uczciwy sposób, bez pośredników. Uczciwie, ponieważ nasi plantatorzy kakao produkują również masło kakaowe i proszek kakaowy, co pozwala na zachowanie części wartości dodanej w kraju pochodzenia. Jesteśmy dumni z naszej osobistej relacji z naszymi produktami. Znamy je dokładnie, ponieważ importujemy je z małej, nam bardzo znanej kooperatywy z regionu Vinces, Los Ríos w Ekwadorze.
...poza tymi pochodzącymi z ziaren kakao. W ten sposób wszelkie tłuszcze zwierzęce są wykluczone z produkcji naszej czekolady. Nasze warsztaty są wyposażone w narzędzia z przeszłości oraz nowoczesne maszyny, które pozwalają naszemu mistrzowi czekolady i jego zespołowi na produkcję wyrobów łączących jakość i oryginalność. Dysponujemy przestrzenią produkcyjną w Oise, na skraju lasu Chantilly, gdzie...
...głównie w jakości BIO. HEIDI MARKENWELT Zainspirowani naturalnością szwajcarskich gór, w naszej manufakturze powstaje unikalna gama marek, tworzona zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem. Nasz nacisk kładziemy na użycie składników BIO. Dzięki wykorzystaniu szwajcarskich ziół i najlepszej BIO mleka alpejskiego powstają nasze wysokiej jakości kreacje. INDYWIDUALIZOWANA CZEKOLADA Zaspokajanie potrzeb...
Jeśli szukasz zdrowej i uczciwej czekolady, to jesteś we właściwym miejscu! Nasze specjalności czekoladowe to: czekolada bez dodatku cukru (maltitol), czekolada na bazie ekstraktu stewiowego, czekolada bez mleka, czekolada ekologiczna i fair trade. Dodatkowo produkujemy wiele innych rodzajów czekolady na Twoje zamówienie.
... smakiem, czekoladziarnia angażuje się w budowanie sprawiedliwego i zrównoważonego świata oraz podejmuje silne zobowiązania!
Jednym z jej zobowiązań? Czekolady Galler są wytwarzane z 100% certyfikowanych ziaren kakao Fairtrade. W ten sposób czekoladziarnia zobowiązuje się do płacenia lepszej ceny i przyczynia się do poprawy warunków życia i pracy plantatorów kakao oraz ich rodzin i społeczności.
Więcej informacji: www.galler.com...
Czekolada z jej uniwersum aromatów i smaków jest pyszna, nieodparta i naprawdę pobudzająca zmysły. Może grzeszna, ale przede wszystkim jest to niepodrobiona, czysta, pasjonująca zależność. Wszystko to znajdziesz w Kathy Brugge!
Od 2022 roku, ELITOPHE SAS jest firmą specjalizującą się w handlu produktami spożywczymi. Głównie, ELITOPHE SAS jest dostawcą kakao, w tym kakao w ziarnach oraz rozwija kakao w ziarnach bio.
Firma dostarcza również ziarna kakao, soję, sezam i orzeszki ziemne na rynki międzynarodowe. Są to produkty naturalne, ekologiczne pochodzące z krajów Afryki, takich jak Wybrzeże Kości Słoniowej, Gwinea czy Benin.
Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
... bezpośrednio z kakao i surowców, bez barwników, konserwantów ani aromatów. Producent past do smarowania bez oleju palmowego, z kakao. Producent pasty speculoos, nadzień orzechowych, produktów bez cukru dla diabetyków itd. Kreatywność bez granic, szaleństwo wyobraźni, akcent na smak, tradycja, rzemiosło i sekrety produkcji dają początek pastom do smarowania pełnym bąbelków, chrupiącym, z papryczką Espelette AOC, solonym karmelem, kremem speculoos i innymi.