PRODUKCJA?GNOCCHI Z ZIEMNIAKÓW GNOCCHI NADZIEWANE - ŚWIEŻE CIASTO ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Siedziba prawna i zakład Faks E-mail Biuro drugorzędne...
Włochy, Canelli
Produkcja Świeżego Makaronu...
Słowenia, Miren
Nasza firma produkuje wysokiej jakości świeży i suchy makaron, z semoliny z pszenicy durum, pełnoziarnistego orkisz, palonej pszenicy, pełnoziarnistej semoliny oraz z gryki. W naszym procesie produkcyjnym nie używamy jaj, konserwantów ani żadnych dodatków, nasz makaron może być spożywany przez osoby z nietolerancją na jaja, wegetarian oraz tych, którzy prowadzą zdrowy i zrównoważony styl życia. Ma...
Specjalności pierwszych dań...
Włochy, Castiglion Fiorentino
PASTIFICIO FABIANELLI S.p.A Tel.: R.A Faks: e-mail: http...
Włochy, Camposanto
Piekarnia "ISOLA DEL PANE" z siedzibą w Camposanto di Modena produkuje 30 rodzajów chleba, francuskie bagietki, bułki, chleb neapolitański, chleb arabski, 1000 rodzajów słodyczy, koncentrując się na dobrym smaku, świeżości i miękkości.
Turcja, Konya
ALTINARMA FOOD produkuje ciastka od 2008 roku. Z przyjemnością oferujemy Państwu nasze innowacyjne ciastka.
Hurtowe produkty dla piekarni i cukierni - Sprzęt...
Włochy, Pontecagnano Faiano
Di Erra Luigi...
Włochy, Castiglione Dei Pepoli
Produkcja Świeżego Makaronu...
Włochy, Genova
Produkcja i handel żywnością...
Włochy, Foligno
Domowy makaron...
LALIETTE, niewątpliwie, doskonały wybór... Zatrudniamy wielu ludzi na 3 kontynentach. Eksportujemy do ponad 50 krajów. Mówimy w 9 różnych językach. Działamy w 17 różnych biurach. Produkujemy około 100 milionów kilogramów rocznie. Kochamy ludzi... Łatwo jest powiedzieć "Nasi klienci interesują się tylko ceną i nie ma sensu rozwijać marki premium". Nasza idea i podejście są inne. Wiemy, że Ty: nasz ...
Włochy, Udine
Produkcja suchej pasty z trzech rodzajów roślin strączkowych: czerwone soczewice, ciecierzyca i zielony groszek z włoskiej mąki organicznej.
Czechy, Borsov Nad Vltavou
Zatka Brothers to znaczący czeski i środkowoeuropejski producent makaronu i mąki pod marką. W momencie swojego powstania w 1884 roku była to pierwsza środkowoeuropejska fabryka makaronu oraz największa fabryka tego typu w Austro-Węgrzech. Od samego początku swojej ponad 130-letniej historii firma zawsze kładła nacisk na wysoką jakość swoich produktów. Najlepszym dowodem na to jest fakt, że makaron...
Włochy, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD specjalizuje się w włoskich makaronach gładkich oraz w różnych rodzajach nadzień: mięsnym, surową szynką i wegetariańskim. W ofercie mamy również sosy na bazie trufli umbrijskich oraz oliwę z oliwek extra virgin z odmian Biancolilla, Cerasuola i Nocellara.
Produkcja świeżych dań gotowych Produkcja świeżych tortellini i ravioli Bez konserwantów...
Produkcja i dystrybucja makaronów wszelkiego rodzaju, w tym produktów świeżych.
Włochy, San Giovanni in Persiceto
Nasza firma od wielu lat zajmuje się sprzedażą wysokiej jakości produktów spożywczych, a po wielu latach pracy na rynku włoskim postanowiła stworzyć stronę internetową do sprzedaży na całym świecie.
Produkcja mrożonych nadziewanych makaronów Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Włochy, Valsamoggia
MARKET INGROSS S.R.L. CASH & CARRY+...
Turcja, Istanbul
Przynosimy Ci niezbędny smak makaronu, jednego z wspaniałych smaków Turcji, dzięki niezawodnym usługom TastePasta.
Szwajcaria, Birsfelden
Produkcja i sprzedaż włoskich specjałów, takich jak pizza, chleb, amaretti i inne.
Laboratorium produkcyjne...
Włochy, Vedelago
Autentyczne gnocchi ziemniaczane, spätzle, puree...
ręcznie robione laboratorium świeżego makaronu z jajkami, nadziewany makaron z świeżych i sezonowych produktów, w wielu formatach, także spersonalizowanych, w nieosiągalnych cenach!!! ponieważ dla nas jakość i autentyczność są podstawowymi składnikami prawdziwego smaku.... skontaktuj się z nami, będziemy do Twojej pełnej dyspozycji!!
Typowe gallureskie słodycze - Zupa - Ceremonie...
Włochy, Civitanova Marche
Ręcznie robione specjały i rotisserie...
Makaron "PASTAI DEL METAPONTINO" powstaje z starannie wyselekcjonowanych twardych zbóż pochodzących z Lucanii, tych o najwyższym wskaźniku żółci, z najwyższą wartością białka nie mniejszą niż 14%. Produkcja jest w całości rzemieślnicza, począwszy od mąki, używając tylko semoliny z ekstrakcji, tzw. Fiore, poprzez proces wytwarzania makaronu, aż po powolne suszenie, które może trwać od 24 do 36 godz...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play