Francja, Rungis Cedex
... czerwony biały i polędwica, małże św. Jakuba, bar łowiony, ryby łowione, produkty haute gastro, wszystkie małże, żywe skorupiaki, zbiornik wody morskiej. Możesz skontaktować się z nami telefonicznie pod numerem 01 41 80 88 88 lub faksem pod numerem 01 41 80 64 64.
Niemcy, Wutha-Farnroda
Suchy lód to dwutlenek węgla, który został schłodzony w bardzo specjalny sposób do co najmniej -78,5° Celsjusza. Jest to biały, przypominający lód, bezwonny ciało stałe. Dwutlenek węgla może topnieć dopiero powyżej 5,185 bar. W normalnym ciśnieniu temperatura zamarzania suchego lodu wynosi około -80° Celsjusza. W przypadku wyższych temperatur ulatnia się, nie pozostawiając żadnych zanieczyszczeń. Tylko substancje usunięte przez strumienie suchego lodu, do których mogą należeć na przykład tłuszcze, brud, oleje i tym podobne, muszą zostać usunięte.
Francja, Rungis
... identyfikowalności produktów oraz bliskim relacjom, jakie utrzymuje ze swoimi dostawcami i klientami. Gastronomia francuska: dorsz, turbot, bar, sola, ogon skarbnika, łupacz, pagrus, mały i duży łosoś, ośmiornica, kałamarnica, rascasse,... Gastronomia japońska: filet tuńczyka albakora, tuńczyka tłustego i czerwonego, łosoś hodowlany z Norwegii i z oznaczeniem czerwonym, dorada hodowlana (Grecja), bar hodowlany (Grecja), świeża i mrożona ośmiornica, muł biały,... Instytucje: dostawca produktów morskich dla dużych instytucji.
Włochy, Sambuca Di Sicilia
... BIAŁY NAJLEPSZE CIASTO SZEFOWSKIE (NAJLEPIEJ SPRZEDAWANE) NAJLEPSZA SEROWA CIASTO Z OWOCAMI LEŚNYMI NA RYNKU!!!!! C) BAR CIASTA ZAMROŻONE 1) TRZY RODZAJE KRUCHYCH CIAST (NIE PRZEMYSŁOWE KRUCHY) 2) SBRICIOLATA Z RICOTTY 3) INNE 21 CIAST SZEF...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania