Browar Opactwa Val-Dieu jest niezależnym belgijskim producentem specjalnych piw górnej fermentacji. Piwa Val-Dieu to jedyne piwa klasztorne, które są nadal warzone i butelkowane w opactwie. Piwa klasztorne Val-Dieu: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10,5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blonde 6,5 %, Rader Ambrée 10,5 %. Uznawane belgijskie piwo klasztorne...
Belgia, Ambly
Browar Saint-Monon to firma rodzinna, która powstała w 1996 roku, zlokalizowana w skrzydle farmy, na granicy Ardenów i Famenne. Obecna produkcja wynosi około 600 hl. Główne produkowane piwa to: Saint-Monon amber (6,5 % alc.), Saint-Monon brown (7,5 % alc.) oraz Saint-Monon miodowe (8 % alc.).
Belgia, Quenast
Zlokalizowany w Quenast w Belgii, Browar Lefebvre został założony w 1876 roku. Browar oferuje szeroką gamę specjalnych i niefiltrowanych piw: Blanche de Bruxelles, Hopus, Barbãr, Floreffe, ... Młody, bo mający sześć pokoleń, Browar Lefebvre pozostaje przede wszystkim firmą rodzinną. Nieustannie się rozwijając, współpracujemy głównie z zagranicznymi krajami i eksportujemy około 80% naszej produkcj...
Holandia, Apeldoorn
...M Joy to brasserie/restauracja w centrum Apeldoorn. W M'Joy mamy wyjątkową kuchnię! To, co nas wyróżnia, to praca z składnikami, które rzadko spotyka się w innych lokalach gastronomicznych. Unikalne produkty przygotowywane przez szefa kuchni, który ma dużą wiedzę na temat tych 'dziwnych' składników, tworząc dania, które 'zwykli' ludzie opisują jako zaskakująco smaczne. To zaskoczenie nie kończy się w kuchni, również obsługa jest zaskakująco dostępna i ma dużą wiedzę o produktach w ofercie. Gotowy na pozytywne zaskoczenie?
Belgia, Knokke-Heist
Brasserie Rubens oferuje francusko-belgijską kuchnię, z akcentem na dania rybne. Krewetkowe krokiety z domu były już wielokrotnie uznawane przez prasę za najsmaczniejsze w Knokke. Koniecznie spróbuj także dorsza Royal oraz steak tartare przygotowywanego na miejscu. Karta sugestii podąża za porami roku i zawsze jest godna polecenia. Ponadto każdy miłośnik wina znajdzie tutaj odpowiednie wino. Możesz tu przyjść nie tylko na lunch lub kolację, ale także na pyszne naleśniki lub domowy szarlotkę. Lody są również przygotowywane na miejscu i z pewnością warto je spróbować!
Belgia, Malonne
Brasserie de Malonne jest producentem i dystrybutorem wysokiej jakości belgijskich piw. Pils: Jupiler, Maes, Stella. Piwa pszeniczne: Blanche de Bruxelles, Blanche de Floreffe, Blanche de Namur, Hoegaarden. Piwa słodowe: De Koninck, Palm. Piwa specjalne: Achouffe, Barbar, Bière des Ours, Binchoise, Boucanier, Duvel, Gribousine, Grimbergen, Guinness, Kasteel, Kwak, Gauloise,… Piwa klasztorne: Abbaye de Floreffe, Dendermonde, Leffe, Maredsous, St-Benoit. Piwa trapistów: Achel i Chimay. Piwa aromatyzowane: Floris, Lindermans, Kriek Max, Passion Max, St-Louis. Inne piwa dostępne na życzenie.
Belgia, Lierneux
Założona wiosną 2013 roku przez Nicolasa i Mélissę Résimont, Brasserie de la Lienne to rzemieślniczy browar mikro, zlokalizowany w sercu pięknego regionu Ardenów Belgijskich, pomiędzy prowincjami Liège i Luksemburg. Znalazł swoje miejsce w dawnej fermie, gdzie zbiorniki fermentacyjne zastąpiły żłoby, a strych przekształcił się w salę degustacyjną. Lienne: Pierwsza urodzona w browarze. Piwo o...
Belgia, Bouillon
...Brasserie de Bouillon to belgijska browarnia rzemieślnicza. W związku z nieustannie rosnącym zapotrzebowaniem naszych klientów na chęć poznania więcej i "przeżycia tej pasji w sercu", Brasserie de Bouillon opracowała dwa główne obszary usług dodatkowych: produkcję piw na zamówienie oraz wycieczki z przewodnikiem. Produkcja piw na zamówienie to piwo, które wytwarzamy na życzenie z konkretnymi...
...Misją Brasserie de Luxembourg s.a. jest tworzenie silnych i trwałych więzi z konsumentami poprzez łączenie ich za pośrednictwem swoich marek i doświadczeń. Jej portfolio opiera się na lokalnych markach Diekirch - ulubionej marce Luksemburczyków - oraz Mousel, a także na coraz bardziej cenionych przez luksemburski rynek markach międzynarodowych, takich jak Leffe, Hoegaarden, Belle-Vue, Stella Artois, Jupiler, Franziskaner, Beck's i Super-Bock.
Francja, Jenlain
BRASSERIE JENLAIN specjalizuje się w produkcji piw (jasne, bursztynowe, pszeniczne itp.) od 1922 roku. Znajdująca się w północnej Francji, posiadamy nowoczesny browar. Wielokrotnie nagradzani w konkursie ogólnym rolniczym, oferujemy piwo wysokiej jakości.
Belgia, Houffalize
Najmniejszy oficjalny browar w Belgii Brasserie Inter-Pol Au Grand Café (obok browaru). 2 piwa do spróbowania: Witte Pol (białe) i Zwarte Pol (milk stout) oraz inne piwa z regionu, takie jak La Chouffe, Orval itd.
...La Brasserie Lauvaux dostarcza profesjonalistom szeroki wybór piw, w tym piwa "Fagnes" Blonde, Brune, Griottes, Cuvée Constant, Triple, Christmas i La Chevetogne. Piwa Fagnes są dostępne: W beczkach 20L: Fagnes Blonde, Brune, Triple, Griottes, Cuvée Constant, Christmas i La Chevetogne. W skrzynkach 24x25cl: Fagnes Griottes i La Chevetogne. W skrzynkach 24x33cl: Fagnes Blonde, Brune, Cuvée...
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants łączy tradycję z technologią, aby produkować piwa górnej fermentacji, bogate w smaki i spełniające najsurowsze normy jakości oraz higieny żywności. Piwa: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Nasze piwa warzone są wyłącznie z wysokiej jakości surowców (słód, chmiel, czysta woda i drożdże). Są całkowicie naturalne i nie zawierają żadnych dodatków. Refermentacja w butelce lub w beczce nadaje im 100% naturalne musowanie.
Usytuowana w prowincji Liège, w wiosce Sprimont, Brasserie Corman - Drink Services jest Twoim idealnym partnerem, zarówno dla branży HoReCa, jak i na Twoje uroczystości. Jesteśmy specjalistami w dziedzinie napojów, zarówno dla profesjonalistów, jak i osób prywatnych, od ponad 30 lat. Niezależnie od tego, czy chodzi o HoReCa, czy o Twoje różnorodne imprezy (profesjonalne lub prywatne), nasza...
Belgia, Mariembourg
W Brasserie des Fagnes warzymy około 50 różnych piw rocznie. Nasze warzenie i piwa oferowane do degustacji mogą się zmieniać w zależności od pory roku. Bardziej owocowe na wiosnę, lekkie i orzeźwiające latem, raczej bursztynowe od jesieni z większą pełnią i smakiem, a na koniec bardziej alkoholowe zimą z tendencją do mocnych ciemnych piw... W zależności od pór roku, nasz Mistrz Piwowar, Luc Piron...
Belgia, Bruxelles
Muzeum żywe, Brasserie Cantillon to firma rodzinna, która znajduje się w Anderlechcie od początku ubiegłego wieku. Aby zachować unikalny na świecie sposób fermentacji, w 1978 roku powstało Muzeum Brukselskie Gueuze. Jego główną rolą jest promowanie tego ponadczasowego piwa, które tylko kilka małych browarów stara się produkować dzisiaj. Brasserie Cantillon jest ostatnim przedstawicielem rzemiosła browarniczego w Brukseli.
La Brasserie Fantome to rzemieślnicza browarnia, która oferuje piwa w formacie 75 cl. Piwa: Fantome, Saison d’Erezee, Fantome czekoladowe, Fantome specjalne na Boże Narodzenie. W zależności od pogody, nastroju i pomysłu Dany, warzone są także inne piwa raz lub dwa razy w roku. Na zamówienie realizujemy recepturę, która będzie unikalna dla Ciebie i będzie przedmiotem wyłącznego warzenia!
Francja, Montfermeil
Firma TMS CHR specjalizuje się w sprzedaży sprzętu dedykowanego branży gastronomicznej dla restauracji, hoteli i kawiarni. Wszystkie produkty pochodzą z Europy (żadne produkty azjatyckie), są certyfikowane zgodnie z obowiązującymi normami żywnościowymi o najwyższych standardach. Oferujemy elastyczne opcje płatności z możliwością finansowania Twojego projektu zawodowego na 12, 24, 48 i 60 miesięcy.
Belgia, Boussu
Browar z oryginalnymi zbożami. SAISON AVENA: belgijskie piwo rzemieślnicze, refermentowane w butelce w czystej tradycji Saisons z prowincji Hainaut. SARAZEN: belgijskie piwo rzemieślnicze, refermentowane w butelce. O pięknej złotej barwie, Sarazen wyróżnia się subtelną i hojną słodyczą, którą nadaje gryka. To piwo jest bogate w smaki i owocowe aromaty.
Francja, Hochfelden
Od 1640 roku Meteor oferuje swoje doświadczenie w zakresie smaku i jakości. Dziś warzy szeroką gamę produktów, aby zaspokoić potrzeby jak najszerszej grupy odbiorców. Z siedzibą w Alzacji, na północ od Strasburga, browar Meteor jest rodzinnym dziedzictwem od 7 pokoleń i realizuje swoją wizję piwa poprzez wybór wysokiej jakości surowców oraz różnorodność przepisów. Jako kluczowy gracz w północno-ws...
Belgia, Tourpes
Browar Dupont to rodzinna i niezależna firma specjalizująca się w produkcji piw refermentowanych w butelkach. Piwka tradycyjne: Moinette, Moinette brune, Saison Dupont, Bons Vœux, piwo z Beloeil, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Piwka ekologiczne: Biolégère, piwo miodowe bio, Blanche du HT bio, Moinette bio, Saison bio oraz Bio Fruits. Browar Dupont to także produkcja serów dojrzewającyc...
Browar La Ringale istnieje od końca 2018 roku, został założony przez dwóch wspólników, którzy pasjonują się piwem od momentu, gdy zaczęli je degustować. Mikrobrowar został w pełni zaprojektowany i stworzony przez dwóch piwowarów, aby jak najlepiej odpowiadał ich metodzie produkcji, którą testowali przez 4 lata jako piwowarzy amatorzy. Zlokalizowany w Cervens, blisko Thonon-Les-Bains w Górnej Sab...
Belgia, Falmignoul
Browar Caracole tradycyjnie produkuje 4 charakterystyczne belgijskie piwa: Caracole, Troublette, Saxo, Nostradamus. Znajdujący się w Falmignoul (Dinant) w malowniczym budynku z XVIII wieku, browar otwiera swoje drzwi w każdą sobotę po południu lub na życzenie na wycieczki z przewodnikiem i degustacje. Oferujemy wiele usług na życzenie, takich jak warzenie na zamówienie, wynajem naszej sali na wyda...
Wszystkie nasze piwa rzemieślnicze są warzone według tradycyjnych metod, z czystego słodu i chmielu, bez dodatku przypraw, karmelizowanego cukru, wzmacniaczy smaku, barwników, konserwantów ani żadnych innych dodatków. Piwa są ponownie fermentowane w butelkach lub beczkach, niefiltrowane i niepasteryzowane. Piwa: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Browar La Binchoise to rzemieślniczy browar założony w Binche w Belgii. La Binchoise eksportuje swoje produkty do wielu krajów. Powody tego sukcesu wynikają z jakości produktów wytwarzanych według tradycyjnej metody z wody, słodów, chmielu oraz subtelnej mieszanki przypraw, które charakteryzują piwa produkowane w tym browarze.
Belgia, Templeuve
Browar Cazeau to rzemieślnicza browarnia. TOURNAY to rzemieślnicze piwo warzone w najczystszej tradycji belgijskich piw górnej fermentacji. TOURNAY to jedyne piwo warzone w gminie Tournai. Refermentowane w butelce, niefiltrowane i niepasteryzowane, TOURNAY to naturalne piwo bez dodatku przypraw.
Francja, JEANLAIN
Rodzinna browarnia założona w 1922 roku. Produkujemy 100 000 hektolitrów rocznie w różnych opakowaniach: małych butelkach, beczkach, mini beczkach i puszkach.
Luksemburg, Ehlerange
Piwo Bofferding to piwo czysto słodowe i chmielowe, bez dodatków i konserwantów, warzone z najlepszych surowców. Browar Bofferding dba o produkcję 100% naturalnego piwa.
Browar Dubuisson szczyci się tym, że jest najstarszym rodzinnym browarem, który nadal działa w Walonii, i ogłasza się również jednym z najbardziej autentycznych. Browar Dubuisson warzy i sprzedaje następujące piwa: Bush Ambrée, Bush Blonde, Bush de Noël, Pêche Mel Bush, Bush Ambrée Triple, Bush Blonde Triple, Bush de Noël Premium, Bush Prestige, Bush de Nuits, Cuvée des Trolls oraz Cuvée des Troll...
Belgia, Basècles
Produkcja rzemieślniczego piwa regionalnego, warzonego z naturalnych produktów lokalnych. Jęczmień jest uprawiany przez dwóch rolników na terenach wsi, 1 km od browaru, a następnie przetwarzany na słód w słodowni Château, znajdującej się 7 km od Basècles. Chmiel pochodzi częściowo z plantacji chmielu uprawianej na terenach browaru. Drewno, będące dziedzictwem historycznym miejsca, zostanie wykorzy...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play