Pancarré i specjalny chleb do cateringu, barów, restauracji, hoteli i społeczności. Panini, grissini, tosty, panbrioche.
Nasza firma, założona w 1984 roku, dysponuje zakładem produkcyjnym o powierzchni 500 m2, co pozwala na codzienną produkcję 500 kg baklawy, 1000 kg grissini oraz innych wyrobów mącznych. Zajmujemy się produkcją i marketingiem naszych produktów. Nasza firma, która kładzie duży nacisk na jakość i higienę na każdym etapie produkcji, posiada zezwolenia Ministerstwa Rolnictwa i jest regularnie kontrolowana przez inspektorów.
Piekamy tradycyjne włoskie grissini w trzech różnych smakach. Przygotowujemy również słone paluszki graham w czterech smakach, w tym serowym lub czosnkowym.
Granforno - Produkcja Grissini - Salatini - Paluszki chlebowe...
Blachy do grissini i piekarni...
Włochy, Cigliano
Włochy, Cinisello Balsamo
Włochy, Leini
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play