Włochy, Santa Maria La Carità
... temperaturze, aby nie "denaturować" białek i węglowodanów, przez minimum 12 do 36 godzin, w zależności od rodzaju kształtu, który ma być przetworzony. Obróbka makaronu świeżego: każdy produkt jest wytwarzany z dokładnie WYSELEKCJONOWANYCH SUROWCÓW i kategorycznie odrzuca stosowanie konserwantów lub dodatków. Wysokiej jakości ciasto. To jest cel, który realizujemy w każdym cyklu produkcyjnym. Świeże, wyselekcjonowane jajka, semolina o wysokiej zawartości białka pochodząca w 100% z włoskich pól, powolne i jednorodne mieszanie, stałe i stopniowe formowanie w brązie, to nasze sekrety.
Turcja, Gaziantep
... wzrostu sektorów w zgodzie z wspólnym dobrem w Gaziantep. Główne sektory produkcyjne w Gaziantep to: tekstylia, maszyny, żywność, przetwórstwo orzechów, przemysł chemiczny i plastikowy. Główne produkty eksportowe to dywany produkowane maszynowo, przędze pp, akrylowe, ozdobne i bawełniane, tkaniny nietkane, obuwie plastikowe, semolina, pszenica, bulgur, makaron, pistacje i inne orzechy, wyroby cukiernicze, torby i worki polietylenowe oraz wiele innych.
Włochy, Racale
Dbając o otaczający nas teren, produkujemy żywność, która szanuje naszą tradycję, wykorzystując typowe składniki z Apulii. Oferujemy szeroki asortyment, od produktów piekarniczych po produkcję oliwy i wina, a także ręcznie robioną makaron w naszych warsztatach. Pracujemy z różnymi rodzajami mąki: pszeniczną, pszenicą paloną, semoliną, pełnoziarnistą semoliną oraz jęczmieniem, aby zapewnić produkt...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play