Niemcy, Lünen (luenen)
O nas W międzynarodowym handlu mięsem mamy ponad dziesięcioletnie doświadczenie. Współpracujemy z dużą siecią dostawców i logistyków, a nasze mięso pozyskujemy od niemieckich i innych europejskich producentów. Wszystkie zakłady są certyfikowane i spełniają wszystkie wymagane normy UE dotyczące kontroli higieny, jakości i pochodzenia. Zaufanie zdobyliśmy dzięki wieloletniej współpracy. W ramach...
Hiszpania, Lugo
...magazyn chłodniczy, podroby i produkty uboczne. Produkty pozyskiwane są z surowców lokalnych i według tradycyjnych receptur, co pozwala na oferowanie produktów najwyższej jakości; przykładem jest sprzedaż pod marką pochodzenia „lacón galicyjski”. Procedury działania są certyfikowane zgodnie z normą ISO 14001 (SYSTEM ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO) oraz ISO 22000 (BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI).
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Włochy, Barberino Di Mugello
... pod markami „i Toscani”, „Casa del Corto” oraz w punkcie sprzedaży na wsi zarządzanym przez firmę, dotyczącej wołowiny i nabiału; najbardziej oryginalnym produktem jest jogurt, uzyskiwany z bezpośredniej fermentacji mleka, oraz miód z Amiaty. Misja firmy koncentruje się na promowaniu dystrybucji wysokiej jakości produktów spożywczych, z priorytetem dla produktów toskańskich, które mogą być certyfikowane i gwarantowane na etapie produkcji – dystrybucji, w praktyce projekt „krótkiego łańcucha”. Produkcja i selekcja...
Agriturismo Fiorendo to idealne miejsce dla tych, którzy chcą spędzić wakacje w pełnym relaksie, zatrzymując się w doskonale odrestaurowanych chatkach, w pełnym poszanowaniu środowiska. Okolica sprzyja wycieczkom i dniom spędzonym na świeżym powietrzu z najmłodszymi, a mimo że znajduje się na wysokości 1000 m, jest zaledwie 12 km od Pinerolo i około 40 km od Turynu. Gospodarstwo jest w pełni certyfikowane jako ekologiczne, a mięso, warzywa i sery używane w gastronomii pochodzą głównie z własnej produkcji.
Belgia, Hoogstraten
Jesteśmy tradycyjną firmą, która 30 lat temu postanowiła produkować wyroby mięsne, takie jak rolady wołowe, gołąbki itp. z własnej produkcji.
Ukraina, Sumy
Jesteśmy firmą działającą na Ukrainie od czterech lat, importującą wysokiej jakości wędliny i sery certyfikowane zgodnie z normami UE. Nasze produkty znajdziesz na stronie: www.salumificiotrentino.com e-mail: c-cacciato@yandex.ru tel: 0038-0930624255...
Handel i usługi z wyposażeniem gastronomicznym: #Certyfikowane używane urządzenia na ponad 1200 m². #Instalacje elektryczne dla obiektów komercyjnych. #Usługi awaryjne również w weekendy #FIRMA MISTRZOWSKA...
Włochy, Mariano Comense
Restauracja la Piemontese oferuje klientom tylko najlepsze mięso piemonteskie, ściśle certyfikowane przez konsorcjum CO AL VI i serwowane po długim procesie dojrzewania. Proponujemy innowacyjną kuchnię, z daniami pierwszymi i drugimi charakteryzującymi się niepowtarzalnymi połączeniami, przygotowywanymi na bieżąco, aby zawsze zapewnić maksymalną świeżość. Nasze mięsa (polędwica, rostbef, przepona...
Włochy, LASTRA A SIGNA
W Macellerii Bacci znajdą Państwo tylko starannie wyselekcjonowane mięsa pochodzące z włoskich hodowli, osobiście wybrane przez właściciela firmy i posiadające certyfikaty pochodzenia. Bistecca Fiorentina, mięso cielęce, wysoki kawałek z kością. Idealne do grillowania lub smażenia na krwisto. Mięsa certyfikowane i wyselekcjonowane z najlepszych włoskich hodowli. ZAWSZE DOSTĘPNE WSZYSTKIE DNI W ROKU!!!! Doświadczenie i serdeczność rodziny, która od ponad czterech pokoleń jest znana w całej prowincji Florencji.
Hiszpania, Calera De León
... wędliny iberyjskiej. Produkujemy i sprzedajemy również mięso iberyjskie Pata Negra: presa iberyjska, pluma, żeberka, polędwica... Ważne jest, aby podkreślić, że pracujemy wyłącznie z Pata Negra. To najlepsze produkty pochodzące z czystej rasy świń iberyjskich. Ponadto jesteśmy parą weterynarzy zaangażowanych w dobrostan zwierząt i szanujących lokalne tradycje naszego regionu. Nasza praca zawsze gwarantuje ścisłą kontrolę pochodzenia naszych produktów, które są certyfikowane przez odpowiednie organy kontrolne. Już od ponad 5 lat sprzedajemy nasze produkty bezpośrednio we Francji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play