Hiszpania, Villarrubia (cordoba)
... rozwiązania opakowaniowe SP Group nadające się do recyklingu i mono-materiały. Właściwości: Wyróżnia się przezroczystością oraz zdolnością do wytrzymywania obróbek cieplnych, takich jak pasteryzacja, napełnianie gorącym płynem i procesy mikrofalowe. Zastosowania: Zastosowania rynkowe dla tego materiału: przetworzone mięso i produkty mleczne, takie jak wędliny i sery, mrożone ryby i owoce morza...
Włochy, Milano
Nasza firma jest obecna na rynku włoskim od 2015 roku, głównie zajmujemy się sprzedażą produktów świeżych, bardzo świeżych, mrożonych i zamrożonych, a także przetworzonych o długim okresie przydatności do spożycia, z dokładną dystrybucją od drzwi do drzwi. Jako bezpośredni importer, cena naszych produktów jest znacznie korzystna.
Firma powstała z założeniem zakupu produktów wysokiej jakości od głównych producentów światowych. 70% produktów spożywczych, które są konsumowane we Włoszech, pochodzi z zagranicy. To dlatego Agrinfood specjalizuje się w zakupie produktów wysokiej jakości za granicą, aby zaspokoić potrzeby dzisiejszego rynku włoskiego. Agrinfood obejmuje szeroki asortyment produktów towarowych.
Włochy, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Przygotowany z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, średnio mielonego i pokrojonego w kostkę słoniny, pakowany w jelito kolagenowe i dojrzewający. PROSCIUTTO - noga wieprzowa "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Przygotowana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, to typowa toskańska wędlina w jelicie kolagenowym, aromatyzowana nasionami kopru. PANCETTA z czystego wieprzowiny, zwinięta lub rozłożona, solona i dojrzewająca po toskańsku.
...Ten pasztet jest ręcznie robiony i nosi imię duchownego, który założył hodowlę świń w klasztorze Bricquebec.
Hiszpania, Alcobendas
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL to hurtownik działający w sektorach: artykułów spożywczych, mrożonek, mięs, napojów, wędlin, a także w produktach higienicznych. Firma NSA HALAL jest również obecna w sektorach i stowarzyszeniach przedsiębiorstw przemysłowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów, zawsze w bardzo atrakcyjnych cenach i z przewagą nad konkurencją. NSA HALAL jest również obecny jako hurtownik artykułów ...
...Nie jest to szynka o długim dojrzewaniu: to najlepsze, co mamy w naszej pracy. Proces produkcji jest tradycyjny, ale już na początku wybór ud jest szczególny, mięso ma różne jakości i większą ilość tłuszczu, aby umożliwić długie dojrzewanie. Przez trzy tygodnie szynki wchłaniają sól w wilgotnej (80%) i zimnej (od +1 do +4 stopni) komorze, a następnie przez trzy miesiące odpoczywają, powoli...
...Spożywając to mięso, mówisz nie cholesterolu i tak podwójnemu zawartości żelaza w porównaniu do innych mięs. Anemia, dieta odchudzająca, trening sportowy czy po prostu chęć spróbowania nowych i lokalnych smaków – powody, by wybrać to mięso, są liczne i wszystkie korzystne dla zdrowia. Mięso osła to produkt sycylijski. Mięso osła (80%), mięso wieprzowe (20%), dekstroza, sacharoza, czarny pieprz, przeciwutleniacz: E300, konserwanty: E252, E250, aromaty naturalne. Wszystkie nasze wędliny są pakowane w naturalne jelita. Przechowywać w temperaturze + 4 º C...
Francja, Castelnaudary
...Sausage suchy wieprzowy 100% domowej roboty Składniki: mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu, przeciwutleniacz E316, arytorbat sodu, konserwant E252, azotan potasu, fermenty, LAKTOZA. 29,50€/kg Produkt o wadze netto minimum 240g.
Włochy, Mesoraca
... dzikiego kopru. Masa jest pakowana w osłonkę i ręcznie związana, aby uzyskać klasyczny kształt salamino. Dojrzewanie odbywa się w pomieszczeniach o kontrolowanej wilgotności i temperaturze przez co najmniej 40 dni. Polecany jako przystawka oraz do nadziewania kanapek. WAGA: 500/550g Waga: 0.350 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Kategoria: Wędliny kalabryjskie...
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
...Najlepsza włoska szynka. Tylko włoskie mięso wieprzowe...
Macedonia Północna, Zherovjane
...Serwis nad szafką z jednostką zdalną lub jednostką R290 do świeżych produktów, takich jak mięso, wędliny, nabiał itp. Solidny i ergonomiczny, zaprojektowany tak, aby ułatwić czyszczenie i konserwację. Odpowiedni dla małych sklepów, dyskontów, supermarketów i hipermarketów. Może być łączony bez paneli bocznych, aby zapewnić ciągłość prezentacji. Dostępny w 5 długościach oraz z otwartymi i...
Francja, Auros
...Pasztet z wątróbką kaczą 20 % Pasztet weekendowy, słoik 175 g, 20 % wątróbki kaczej. Wyprodukowany przez ESAT z Périgord (instytucja wspierająca reintegrację osób z niepełnosprawnościami). Składniki: tłuszcz i chude mięso oraz wątroba wieprzowa z regionu Południowo-Zachodniego IGP, wątróbka 20 %, sól, pieprz. Oferujemy również w tym samym formacie: Pasztet Baskijski z papryką Espelette, Pasztet...
Francja, La Fouillade
...Ekologiczna coppa z Ferme de la Rousse jest wytwarzana z karkówki. Mięso jest aromatyczne i delikatne. Można je spożywać na surowo w cienkich plasterkach jako przystawkę, a po ugrillowaniu doskonale komponuje się z raclette lub brunch.
Włochy, Altamura Di Bari
...Typowa salami z Apulii "Soppressata" wędliny.
Pasujące produkty
Soppressata
Soppressata
Inne Produkty
Capocollo Pugliese
Capocollo Pugliese
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
... mediterraneus Sus Scrofa, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Zastosowane zabiegi W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki wędlin przechodzą przez następujące zabiegi: mielenie, dodawanie składników i wyrabianie, schładzanie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie. Korzyści z wędlin Wędliny są bogate w magnez, fosfor, cynk i potas. Ponadto, świnie iberyjskie Brisa...
... zastosowania -Wędliny -Zupy i sosy -Dania gotowe -Dania półgotowe -Ser krojony i sypki -Przekąski -Marynowane mięso i drób Szczególne korzyści -Poprawiona trwałość dzięki MAP lub technologii próżniowej -Odpowiednie do jedzenia w drodze -Odpowiednie do mikrofalówki i gotowania na parze -Dopasowane jako opakowanie na przekąski w uchwytach na napoje w samochodzie -Produkty pozostają świeże dzięki wielokrotnemu zamykaniu na zamek błyskawiczny i zakrętkom -Wysoka rozpoznawalność marki i różnicowanie -Wielokrotne zamykanie zapobiega wyciekaniu produktów...
Niemcy, Gomaringen
...Części z tworzyw sztucznych w różnych kształtach dla producentów i przetwórców przemysłu spożywczego to nasza pasja. Niezależnie od tego, czy chodzi o sałatki, owoce, ryby, mięso, wędliny, sery czy słodycze – Jaun Neoform ma odpowiednie opakowanie dla Twoich produktów. Oferujemy nie tylko proste i praktyczne standardowe miski lub kubki, ale także miski typu skin, miski z uszczelką, miski składane oraz okrągłe puszki, a także rozwiązania dostosowane specjalnie do Twoich potrzeb. Dzięki temu Twoje smakołyki dotrą do klientów świeże, higieniczne i apetyczne.
Francja, Livry Gargan
...Dla kreatywnych i oryginalnych prezentacji w witrynie, postaw na tę tacę ABS bez BPA, wykonaną z materiałów spożywczych, używaną w rzeźnictwie, piekarstwie, gastronomii, hotelarstwie oraz w cateringu... Ta taca do prezentacji w witrynie jest odpowiednia do wszelkiego rodzaju żywności, takiej jak mięso, ryby, wędliny, makarony, sałatki, sosy, marynaty czy czekolady. Zaoszczędź czas i przechowuj...
Francja, Malataverne
... czerwonego wina z daniem głównym Należy wiedzieć, że czerwone wino idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami, duszonymi potrawami, zapiekankami mięsnymi, niektórymi rybami, drobiem, pomidorami, pizzą i wieloma innymi potrawami. Mięso to idealne danie, aby wydobyć najlepsze butelki podczas posiłku. Mięso takie jak kaczka, jagnięcina czy wołowina mogą być podawane z wysokiej jakości winem Bordeaux, aby wydobyć aromaty mięsa. Gotowany pomidor to składnik, który idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Francja, Auxerre
...Bouche owoc dobrze skoncentrowany i piękna świeżość dzięki delikatnym nutom przyprawowym Akord potrawy wina: wędliny, czerwone mięso, dziczyzna, ser twardy lub miękki Winifikacja: Po ręcznych zbiorach wino umieszczane jest w małych beczkach, co pozwala na szybkie osadzenie osadów i mikrooksydację. Te dwa aspekty prowadzą do wyrafinowania tanin i oferują wino typowe dla apelacji, z jakością...
Belgia, Herentals
... więc potrzebne. • Maksymalne wymiary opakowania: 360 x 270 x 100 mm • Prędkość: 3 - 5 cykli / minutę • Liczba opakowań na cykl: 1 - 6 Opcje: • Analizator gazu MAP • Nasycanie tlenem Ta maszyna jest idealna do użytku w rzeźni lub małym środowisku produkcyjnym. Zastosowania: Świeże mięso, wędliny, produkty czekoladowe, ryby i przetwory rybne, warzywa, makaron, dania gotowe, sałatka owocowa, suszone owoce, sałatka delikatesowa, zupa, sosy, ...
Austria, St. Peter-Freienstein
...Automaty sprzedażowe na gospodarstwie, automaty do sprzedaży jajek, 24-godzinny tryb pracy bez kosztów personelu. Sprzedawaj przekąski, mleko, jajka, wędliny, sery i wiele innych produktów bez konieczności stałej obecności na miejscu. Automaty na gospodarstwie, automaty do sprzedaży jajek do sprzedaży produktów rolnych. Niezależnie od tego, czy to ser, makaron, jajka, wędliny, mięso, z automatem bębnowym lub automatem z windą jesteś na czasie. 24-godzinny sklep na gospodarstwie!
... na ekologiczne pozbycie się odpadów. Tego rodzaju folię opakowaniową można zamówić w różnych jakościach papieru, dzięki czemu można ją dostosować do swoich indywidualnych potrzeb. Dzięki atrakcyjnemu, indywidualnemu nadrukowi świeżość jest również przekazywana na zewnątrz. Jako rodzaj papieru można wybrać różne jakości i drukować do pięciu kolorów w druku fleksograficznym. Obszary zastosowania - Wędliny i mięso - Ser - Ryby - Fast food...
Niemcy, Obermoschel
...Dzikie jelenie rozwijają się w odpowiednich warunkach. Po kontrolowanym, fachowym karmieniu, wychowaniu i uboju, chude mięso trafia od razu do przetwórstwa. W paszy nie dodaje się żadnych chemicznych ani budujących mięśnie preparatów. Salami składa się w ponad 74 % z mięsa jelenia i tylko 22 % z mięsa wieprzowego - to rzadkość na niemieckim rynku. Po dodaniu wybornych przypraw, częściowo z własnej uprawy, salami zyskuje swój niezwykły smak. Proces wędzenia na dębowym drewnie dopełnia jego wyrafinowanie.
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Francja, Carpentras
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny...