ufs.country_names.RU, Moscow
...pakowanie w MAP, z wilgocią pochłaniającą serwetką. Nasze tacki mają hermetyczne (ślepe) zgrzewanie, dzięki czemu ciecz nie może wypłynąć. Wilgoć pochłaniająca serwetka w tacki sprawia, że zapakowany produkt - mięso lub mielone mięso pozostaje świeże i suche. Produkujemy również dolne taśmy termoformujące o szerokim zakresie temperatur roboczych - są one używane do pakowania ryb (świeżych, solonych...
Hiszpania, Madrid
Kurnik z dostawą w Madrycie. Tradycja, jakość, zaangażowanie i doskonałość od 1974 roku. Chcemy ułatwić Ci życie i sprawić, abyś spędzał czas na tym, co naprawdę ważne. Kurnik MIGUEL LOPEZ to firma rodzinna, poświęcona sprzedaży produktów drobiowych poprzez handel tradycyjny. www.lapolleriademiguel.com...
Wielka Brytania, London
...Carcasa i półcarcasa mrożona Corte / Cut Picanha / Kawałek z udźca Coxão duro / Twarda część udźca Coxão mole / Miękka część udźca Lagarto / Okrągła część udźca Alcatra / Udziec Patinho / Kolano Maminha / Ogon udźca Filé mignon / Polędwica (z orzechami) Contra filé / Polędwica wołowa - mrożona Capa de filé / Mrożona pokrywa z kostki Acém / Łopatka (z kością) Vazio / Cienka część brzucha Costelas / Żebra (z kością) Paleta / Łopatka rzeźnicza (z kością) Peito / Mostek (z kością) Pescoço / Szyja (z kością) Osso buco / Osso buco (z kością) Carne moída / Mielone mięso wołowe Rabo de bovino / Ogon wołowy...
...SÓL JODOWANA CZYSTA Marka: Fooday Salt Waga: 1 kg DOBRA DLA TWOJEGO ZDROWIA Jod wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego oraz normalne funkcje poznawcze. Dzięki soli możesz ożywić smaki. Twoje potrawy będą smakować lepiej, a Ty poczujesz więcej aromatów. Małe, drobno mielone ziarna Fooday 03 są niezwykle odpowiednie do przygotowywania codziennych posiłków, od ziemniaków po duszone mięso, ryby czy jajka, a także do sosów, gulaszy i ciast.
Włochy, Mesoraca
...którą wszyscy znamy. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany). Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 g SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Waga: 0.350 kg...
...Maszyny Dirmak z serii ISM przyciągają wiele sektorów, oferując szeroką gamę produktów od 10 litrów do 350 litrów. Nasze maszyny umożliwiają wyrabianie w bardzo krótkim czasie dzięki doskonałemu projektowi misy i spiralnego aparatu. Mieszarka spiralna zapewnia bardzo szybkie przygotowanie bez podgrzewania i męczenia produktów, takich jak ciasto, mięso mielone, cigkofte itp. Seria ISM daje siłę Twojemu biznesowi dzięki cichej i płynnej pracy, trwałości i długowieczności.
ARCTIS oznacza najlepszą jakość produktów. Dla Państwa osiągamy to dzięki partnerowi, który od dziesięcioleci jest wiodącym adresem w rzemiośle piekarskim - piekarni SEHNE. Wyposażona w wysokie standardy jakości, ducha przedsiębiorczości i rodzinny styl zarządzania, firma prowadzona przez właściciela produkuje wyroby piekarskie, które od dziesięcioleci zapewniają trwałe zadowolenie u Państwa, nasz...
Niemcy, Frankfurt Am Main
...Maszyna do dozowania mięsa jest przeznaczona do napełniania opakowań, takich jak słoiki czy puszki, produktami, które swoją konsystencją przypominają mielone mięso, np. pasztet, galaretka (również z kawałkami mięsa) itp., i stanowi idealną alternatywę dla napełniaczy „HEMA”. Ruchoma konstrukcja zapewnia równomierne napełnianie od dna opakowania (brak pęcherzyków powietrza). Dozowanie jest...
ufs.country_names.RU, Moscow
...mielony kminek, skrobia kukurydziana, błonnik grochowy, mielony kurkuma, mielony biały pieprz, mielony pieprz cayenne, naturalny aromat cytrynowy. Zastosowanie Można używać do wcierania w mięso przed pieczeniem lub duszeniem, a także do przygotowywania sosów. Wartość odżywcza na 100 g. Białko (g / 100g)… 28 Tłuszcze (g / 100g)… 4,5 Węglowodany (g / 100g)… 8,0 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 180...
Niemcy, Mönchengladbach
...W tym rożnie mięso mielone z cielęciny oraz plastry mięsa są na przemian nabijane na szpikulec. Prawdopodobnie jest to najpopularniejszy rożen w Niemczech. Ten rożen dostępny jest w klasach wagowych: 5 kg, 10 kg, 15 kg, a następnie w krokach co 5 kg aż do 120 kg.
Hiszpania, Peligros
Produkty Ruca zostały założone w 1948 roku w mieście Granada w wyniku współpracy kilku członków rodzin Martín Molina i Rubio Casero. Rozpoczęliśmy naszą działalność jako dostawcy przypraw i ziół do tradycyjnej "MATANZA" domowej uboju świń, a stopniowo specjalizowaliśmy się w produkcji "CONDIMENTOS PREPARADOS" do konserwacji tych wędlin. W tych pierwszych latach nasza działalność wymuszała ciągłe...
Dostarczamy naszym klientom co tydzień w rejonach Dolnej Saksonii, Hamburga i Bremy.
Michna Food is a company established in Pelplin, the Pomeranian Voivodeship, in 2009. We draw on the centuries-long tradition of our families in meat processing and production, which dates back to the interwar period. We have been working closely with our sister company, Micha Rao. Our plant manufactures meat products made of pork meat. These products are characterised by high flavour and health v...
Hiszpania, Riudellots De La Selva
... odniesieniu do naszych produktów posiadamy szeroką gamę referencji pochodzących z bydła, trzody chlewnej, owiec i kóz, takich jak: * Bydło: kalibrowany stek, antrykot, policzki, polędwica, ogon, ossobuco,... * Trzoda chlewna: schab krojony na 5 mm, środek kotleta, golonka, sekret... * Owce i kozy: krojone kotlety, łopatki,... * Produkty przetworzone: hamburgery 100% cielęce, klopsiki, mielone mięso, butifarra,... * Mięsa konfiturowane (4. gama): policzki wieprzowe, golonka wieprzowa, żeberka cielęce, żeberka wieprzowe, nóżki wieprzowe,...
Włochy, Volla
Firma Golden Beef S.r.l, założona w 2016 roku, prowadzi swoją działalność głównie w regionie Kampania. Jej podstawowym obszarem działalności jest sprzedaż mięsa wołowego i wieprzowego najwyższej jakości, pochodzącego z europejskich i włoskich ras. W naszym portfelu klientów znajdują się zarówno średniej wielkości supermarkety, jak i punkty sprzedaży, czyli rzeźnie, w których dystrybuujemy nasze pr...
Belgia, Aubel
G H L GROUPE jest hurtownią mięsa, która oferuje różne produkty, takie jak mięsa (wołowina, wieprzowina, cielęcina, jagnięcina) przetwarzane na różne sposoby (mięsa krojone, mielone) i w różnych formach (fondue, świeże, mrożone). Firma, znana również jako Jean Gotta, posiada różne marki związane z konkretnymi projektami i potrzebami: l’Equilibrium (mięso przetworzone w celu uzupełnienia...
Belgia, Molenstede
Marmo jest profesjonalnym partnerem dla Twojego działu mięsnego. Dzięki Marmo eliminujesz niektóre zadania lub znacznie je upraszczasz. Jaki jest rezultat? Więcej przychodu przy mniejszym wysiłku! Marmo dostarcza Ci gotowe do sprzedaży świeże mięso, mielone, drób i specjały. Dzięki temu optymalnie kontrolujesz swoje koszty i obciążenie pracą, osiągasz lepszy zwrot z inwestycji i masz pewność...
Rumunia, Constanta
... jagnięce, Marynowane steki, Mielone mięso jagnięce, Mielone mięso wołowe, Hamburger, Kiełbasy, Marynowane mięsa w kostkach i wiele więcej... Zarówno La Dragalina, jak i BOVERO są dostępne w wiodących hipermarketach w Rumunii, takich jak Kaufland, Carrefour, Metro.
Belgia, Mouscron
Firma Devameat jest specjalistą w dziedzinie mięsa: produkty mielone lub przygotowane, grill, steki, kiełbasy. W naszym warsztacie mięso jest porcjowane i pakowane. Fondue, dania dla smakoszy lub zestawy grillowe to niektóre z naszych potraw gotowych.
Belgia, Zemst
...Ser i nabiał: belgijskie rodzaje serów, zagraniczne rodzaje serów, mleko i śmietana, jaja i produkty pochodne, jogurt i budyń. Kulinaria: dania gotowe, świeże makarony, kulinarne sosy do podgrzania, wstępnie ugotowane mięso i drób. Sałatki i sosy: sałatki do smarowania, sałatki obiadowe, majonezy i produkty pochodne, dressingi. Przekąski na aperitif: oliwki, tapas, przekąski z ciasta francuskiego. Ryby i owoce morza: wędzone ryby, świeże krewetki, terriny rybne. Ultra świeże: drób, umyte i pokrojone warzywa, warzywa luzem, sałatki warzywne, świeże sałatki owocowe, świeże soki owocowe...
Belgia, Moeskroen
... etykietę. Dzięki zakładowi ubojowemu, który spełnia najsurowsze normy jakości (HACCP, BRC), nasi klienci mogą liczyć na najlepszą wołowinę, cielęcinę i jagnięcinę. W szerokiej ofercie znajdują się półtusze wołowe, ćwiartki przednie i tylne oraz różnorodne części techniczne, od filetów po mięso mielone. W nowym zakładzie ubojowym w Moeskroen urządzono również warsztat do porcjowania i pakowania wołowiny, cielęciny, wieprzowiny i jagnięciny. Tutaj produkowane są również mięsa mielone oraz przetwory mięsne, takie jak kiełbasy, hamburgery, wędliny, ...
Belgia, Marcinelle
Rzeźnie Renmans gwarantują mięso o nienagannej jakości pod względem higieny. W rzeczywistości, mięso mielone jest przygotowywane na bieżąco w miarę składania zamówień przez klienta, dzięki czemu mięso mielone nie pozostaje dłużej niż 24 godziny na półkach. Ponadto, Renmans zapewnia, że mięso nigdy nie przechodzi przez zamrażarki. Wreszcie, Renmans stawia na mięso pochodzenia belgijskiego, jednocześnie preferując krótki łańcuch dostaw.
Hiszpania, Lugo
LUALCO S.L. to firma działająca w sektorze mięsnym, zajmująca się rozbiórką i sprzedażą świeżych, schłodzonych oraz mrożonych mięs. Jej zakład, zatwierdzony przez CEE, znajduje się w Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Wśród jej działalności wyróżniają się: sala rozbiórkowa, wędliny (kiełbasa galicyjska, salami, skwarki, zorza itp.), solenie (lacón galicyjski, boczek, jelita...), mięso mielone...
Działalność Embutidos Bernal koncentruje się na dwóch blokach. Z jednej strony mamy Salę Rozbioru z świeżym mięsem wieprzowym, jagnięcym i wołowym. Ternasco i filet z polędwicy wołowej to nasze najbardziej wyróżniające się produkty. Z drugiej strony mamy Fabrykę Wędlin. Tutaj naszą specjalnością są kiełbaski w stylu niemieckim (gotowane i wędzone) oraz golonka. Oprócz tego mamy inne produkty, taki...
Belgia, Bruxelles
Walravens to firma zajmująca się dystrybucją wysokiej jakości mięsa. Oferuje następujący asortyment produktów: mielone, oferta sezonowa oraz halal. Grupy docelowe: szpitale, domy opieki, instytucje publiczne, hotele, stowarzyszenia, restauracje, catering, szkoły,…...
Belgia, Koekelare
Referencja mięsna. Świeże produkty mięsne dla zdrowego i zróżnicowanego menu wysokiej jakości? Gastronomicznie mielone na miarę dla gastronomii i przekąsek, dużych kuchni i cateringu, przemysłu i handlu detalicznego? Dekeyser-Ossaer: codzienne dostawy, konkurencyjne ceny i dekady innowacji. Z uśmiechem.
Austria, Wien
... nas produktów stanowi idealne połączenie dla naszych klientów, którzy często pracują w odległych rejonach z ograniczoną infrastrukturą. Możesz polegać na naszym cennym doświadczeniu i wysoko zmotywowanym zespole. Struktura naszej firmy oraz duża pojemność magazynowa zapewniają dostępność szerokiej gamy produktów oraz najszybsze dostawy. Oferujemy: - mięso i wyroby mięsne - drób - wołowinę - nabiał - ryby - produkty suche...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye jest specjalistą w dziedzinie wędlin. Oferuje szeroką gamę produktów: kaszanki, samby, pasztety, głowę cielęcą, szynki, kiełbasy, mięsa mielone, wędliny, kapusty kiszone, specjały włoskie, gaskońskie, hiszpańskie, uszy wieprzowe, nogi wieprzowe, głowa w galarecie, galaretka warzywna, produkty na koniec roku (faszerowana kaczka, biała kaszanka z orzechami, faszerowany drób, faszerowana kuropatwa, czarna kaszanka z jabłkami, faszerowany prosiak, biała kaszanka z winogronami lub kapustą,…), kulki, chorizo, filet amerykański, szynka parmeńska, pieczony rostbef,…...
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Niemcy, Mitterskirchen
Urządzenie Schnitzelmaster dla restauratorów, rzeźników i kateringów – automatyczne urządzenie Schnitzelmaster dla dużych kuchni i rzeźni. Można albo tłuc mięso, co jest głośną i niezbyt czystą pracą, albo „stekować” mięso, co nie poprawia pierwotnej jakości mięsa, a przetwarza je na „mięso mielone”. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®” to specjalny proces zmiękczania mięsa (odpowiedni dla wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane, nie łamiąc ich – zachowuje charakter świeżego mięsa.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play