Hiszpania, Caldes De Montbui
... - Naturalna ochrona, jaką oferują. - Są jadalne. - Ponadto są związane z produktami wysokiej jakości. Z tych wszystkich powodów naturalne jelita są idealnym materiałem do wędlin suszonych, gotowanych i świeżych.
Niemcy, Menden
... całości zachowane. Dodatkowo, gryzaki są w ten sposób naturalnie konserwowane, dzięki czemu przy odpowiednim przechowywaniu mogą być bez problemu przechowywane przez okres do 18 miesięcy. Nasza oferta obejmuje około 80 różnych produktów gryzaków, od klasyków, takich jak żołądek wołowy, bydlęce jelita czy suszone mięso, po bardziej wyszukane produkty, które pozwolą Ci jako detalisty wyróżnić się na...
Hiszpania, Caldes De Montbui
Tradycyjnie produkujemy naturalne jelita wieprzowe, jagnięce i wołowe najwyższej jakości i pochodzenia do przygotowania surowych, gotowanych i dojrzewających kiełbas.
Francja, Alvignac
... Woda ALVINA działa na wszystkie narządy układu pokarmowego. Dzięki swojemu działaniu odciążającemu na wątrobę (efekt „Detoksykacji”), pęcherzyk żółciowy i jelita, ALVINA umożliwia trwałe przywrócenie równowagi jelitowej. Akademia Medycyny uznaje działanie przeczyszczające i oczyszczające ALVINA dzięki jej nietypowemu składowi (3040 mg/l siarczanów, 254 mg/l magnezu i 440 mg/l wapnia). Przywraca tym...
Turcja, Afyonkarahisar
... (w tym specjalne mięso z polędwicy, stek, ribeye, pieczeń wołowa itp.), tłuszcz: tłuszcz sieciowy, przyprawy: prawdziwy czosnek (nie czosnek w proszku), starannie dobrane przyprawy, sól kamienna i naturalne jelita zwierzęce, oprócz tego nie używa się żadnych dodatkowych produktów, sztucznych ani syntetycznych dodatków. Zapraszamy do skosztowania naszego sujuka, aby przekazać dziedzictwo naturalnego smaku przyszłym pokoleniom, pozostawiając niezatarte wrażenie w Twoich ustach.
Francja, L'étrat
...Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy) dla jelit celulozowych, Faser, plastiku oraz osłon transferowych. Wszystkie te produkty są prezentowane i pakowane dla rzemieślników oraz przemysłu w sektorze produkcji wędlin.
Niemcy, Sassenberg
My w GITES jesteśmy profesjonalistami w dziedzinie substancji naturalnych. Zdrowie i wydajność naszych zwierząt gospodarskich w dużej mierze zależy od ich diety - to zrozumieliśmy i to jest nasz początek. Aby wspierać kluczowe organy, takie jak jelita i wątroba, oferujemy naturalne suplementy paszowe dla branży zwierząt gospodarskich i karmy dla zwierząt domowych. Dziś nasza oferta produktów...
Włochy, Modena
GI.BI. s.p.a. to firma z Modeny, specjalizująca się w pakowaniu dla przemysłu spożywczego. GI.Bi. s.p.a. sprzedaje jelita naturalne i sztuczne od 1986 roku. W 1997 roku zaczęliśmy sprzedawać jelita sztuczne, a w 2014 roku zakupiliśmy maszynę do marszczenia jelit sztucznych w naszej siedzibie. To pozwoliło nam drastycznie obniżyć koszty transportu, kontrolować koszty produkcji oraz zarządzać...
Niemcy, Hamburg
Wszystkie jelita owcze są produkowane wyłącznie w stale kontrolowanych, własnych zakładach sortujących, z zachowaniem wszystkich przepisów higienicznych. Gotowe do napełnienia, Raff-Flutsch (zebrane), różne szerokości taśmy. Zapytaj nas również o pęcherze wieprzowe, wieprzowe fałdy, jelita tłuszczowe wieprzowe oraz żołądki wieprzowe! Opakowanie: suszone solone, gotowe do napełnienia, superflutsch, rurki Tube, Boa Tube. Dostarczamy m.in. jelita tekstylne od Ramsay.
Francja, Paris
Włochy, Guidonia
... żywności może pomóc poprawić jakość życia w wielu przypadkach. To właśnie te fermentowalne cukry o krótkich łańcuchach powodują powszechne dolegliwości jelitowe. Yampek zobowiązuje się do poszukiwania, produkcji, pakowania i udostępniania na rynku produktów o niskiej zawartości FODMAP. Produkty z linii Yampek są odpowiednie dla wszystkich, są naturalne i łatwostrawne.
... niskiej zawartości węglowodanów, laktozy i sodu. Zapobiega chorobom kości i zębów, chorobom naczyniowym oraz nowotworom, szczególnie jelita grubego. • Osób nietolerujących mleka krowiego: wielu nietolerujących, zarówno dzieci, jak i dorosłych, pije nasze mleko bez żadnych negatywnych reakcji. • Lodziarnie, cukiernie i restauracje wykorzystują je do przygotowywania lodów, ciast, dań głównych oraz drugich dań z mięsa i ryb. • Kawiarnie do przygotowywania pierwszego i jedynego 100% naturalnego i włoskiego cappuccino z bawolic.
Włochy, Merlino
FIRMA DOSTARCZA NATURALNE OWIECZE JELITA, PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI, DO RZEŹNI.
Jako profesjonaliści w dziedzinie jelit od ponad trzydziestu lat, oferujemy szeroką gamę naturalnych jelit (jelita owcze, jelita wieprzowe, jelita wołowe, jelita końskie) do wędlin, a także przyprawy do merguez, przyprawy do chipolatas, przyprawy do kaszanki, profesjonalne noże rzeźnicze, haki Esse, maszynki do mięsa, mieszalniki do mięsa, nadziewarki do mięsa, maszyny próżniowe. Wszystkie nasze produkty charakteryzują się kontrolowaną jakością.
Francja, Capdenac Gare
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania