Belgia, Manaihant-Battice
Wspólnym mianownikiem wszystkich naszych produktów jest stała i równoważna jakość. Wszystkie nasze czekolady są w 100% z czystego masła kakaowego, a dla wszystkich naszych produktów, bez wyjątku, gwarantujemy bardzo dużą świeżość i nienaganne poszanowanie smaków. Szczególnie dbamy o harmonię smaków, nigdy nie zniekształcając składników. Podsumowując, zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz, wkładamy...
Hiszpania, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
W czerwcu 2005 roku zrealizowaliśmy marzenie: otworzyć w Barcelonie cukiernię, która oferowałaby unikalne ciasta, czekolady i słodycze. Chcieliśmy stworzyć świeżą, nowoczesną i innowacyjną cukiernię, nowy słodki wszechświat w mieście, całkowicie różniący się od tego, co widziano do tej pory: cukiernię, która przypominałaby jubilerstwo dzięki swojemu designowi, jakości produktów i prezentacji...
Niemcy, Sinzheim
Aromaty waniliowe z nutą najwyższej jakości ciemnej czekolady kuszą swoim różnorodnym spektrum zapachowym. Oferujemy laski wanilii najwyższej jakości. Chcemy zaspokoić wymagających klientów z branży detalicznej, hurtowej, przemysłu spożywczego, piekarnictwa, hoteli i gastronomii naszymi pierwszorzędnymi laskami wanilii. Stawiamy na zrównoważony rozwój i działamy wyłącznie z wanilią uprawianą...
Francja, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, rzemieślniczy producent czekolady, dzieli się swoją pasją do czekolady. Jego czekolady powstają z połączenia nowoczesności i tradycji. Inwestuje w ultra nowoczesne i wydajne narzędzie produkcyjne, które pozwala na połączenie tradycyjnej pracy rzemieślniczej z przemysłową precyzją. Oferta obejmuje ponad 150 smaków owocowych, kwiatowych, przyprawowych, nasion...
Belgia, Beerse
Czekoladowe wyroby to nasza pasja! Cukiernia Matthé używa czekolady couverture wyłącznie z 100% masła kakaowego, co zapewnia niezrównany smak. Cukiernia Matthé od trzech pokoleń jest synonimem rzemiosła. Dzięki podejściu zorientowanemu na klienta powstał także osobny dział pakowania. W ten sposób cukiernia odpowiada na rosnące zapotrzebowanie na gotowe produkty, które można bezpośrednio umieścić...
Dla nas to powołanie i żywa pasja, aby tworzyć produkty dla wymagających podniebień. Naszą pasją jest odzwierciedlanie kakao i czekolady we wszystkich ich aspektach oraz przetwarzanie ich w smakowite kompozycje z wykorzystaniem najlepszych naturalnych surowców. Najwyższa jakość i indywidualność, innowacja i design towarzyszą nam w całym naszym dziele. Umożliwiamy ludziom odkrywanie radości życia...
Belgia, Gosselies
... procesu. Do ich produkcji używane są tylko składniki najwyższej jakości oraz 100% czyste masło kakaowe. Doskonałość, różnorodność kształtów i wyjątkowa delikatność smaków przyczyniły się do krajowej i międzynarodowej renomy jego produktów, które zawsze są wytwarzane z największym poszanowaniem tradycji, jakości i obsługi. Czekolady BRUYERRE nie zawierają konserwantów. Aby zaspokoić najbardziej odważne gusta miłośników czekolady, mistrzowie czekolady nieustannie poszukują nowych połączeń smakowych. Bruyerre, czyli pasja do czekolady.
Belgia, Gozée
... Czekolady, dają początek pysznym pralinom, ganaszom, gianduja... Zapachy przypraw, skórki cytrusów, olejków eterycznych, solonego masła, karmelu, kandyzowanych owoców i innych składników pobudzają nasze zmysły... Zakochujemy się w chrupkości orzechowych kawałków, rozpływamy się przy delikatności marcepanowego masy z mandarynką, subtelności owocowych puree przygotowanych w miedzianym kotle, oraz intensywnych nutach arabiki, które podkreślają ganasz mleczny. W ten sposób tworzy swoją kolekcję pralin i makaroników.
Pasja do czekolady, cukierków, dobrego picia i doskonałego espresso neapolitańskiego. Gecoshop to wiodąca strona e-commerce dla tych, którzy chcą skosztować najlepszych produktów w świecie gastronomii i barów. Z naszej trzydziestoletniej doświadczenia, zdobytego dzięki bezpośredniemu kontaktowi z ludźmi i profesjonalistami z branży, narodził się nasz pomysł, aby wybrać najlepsze marki na rynku i...
Turcja, Istanbul
... różnorodności produktów, oferując kolorowe cukierki akide, dziesiątki rodzajów lokum, czekolady, przy których wybór staje się wyzwaniem, klasyczne pasty, specjalne marcepan, ciasta i słodycze mleczne, dżemy przygotowane z świeżych owoców, a także czekolady i cukierki zaprojektowane na specjalne okazje, takie jak urodziny, chrzty, śluby, Nowy Rok czy święta. Şekerci Cafer Erol, traktując swoje...
Dania, København V
... nasze doświadczenia kulinarne są domowej roboty, stworzone z najlepszych sezonowych składników. Oprócz organizacji wydarzeń firmowych i imprez oferujemy również catering w Kopenhadze, a także jesteśmy ekspertami w sztuce cukierniczej i stoimy za naszą własną marką czekolady, Oialla Chokolade. Dostosowujemy nasze lokale, aby spełniały Wasze życzenia i potrzeby. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem telefonu +45 33 91 46 00 lub za pośrednictwem formularza kontaktowego na naszej stronie internetowej.
Firma CHOCMOD to przedsiębiorstwo rodzinne założone w 1948 roku w Tourcoing we Francji, pod nazwą CHOCOLATERIE ET CONFISERIE MODERNE. Pasja do czekolady, która napędza braci Destombes, pozwala im rozwijać działalność, która wkrótce rozszerza się poza granice regionalne. Bardzo otwarta na świat, renoma firmy rozprzestrzenia się na skalę międzynarodową od końca lat 80-tych. W 1995 roku firma...
Turcja, Izmir
... nieodłącznym priorytetem naszej polityki bezpieczeństwa żywności.” Smak… Intensywna, wilgotna i miękka struktura z ciemnej czekolady, z lekko chrupiącą skórką, szczegóły wzbogacające ten intensywny smak czekolady… W zależności od Twojego wyboru, mogą to być całe orzechy, orzeszki ziemne lub wiśnie i leśne owoce… Na koniec dodajemy nadzienie karmelowe, masło orzechowe lub ciasto red velvet… Po zjedzeniu jednego kawałka Brownies by Limburgia, twierdzimy, że słodycze...
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Austria, Seitenstetten
Twoja cukiernia z dodatkowym atutem kreatywności! Nasza pasja dotyczy nie tylko smakowych komponentów (które, mimo wszystko, muszą być doskonałe), ale także estetyki. Ilona Schadauer i Bert Cleemann to nie tylko pasjonaci cukiernictwa, ale Ilona jest również ambitną artystką, która sama maluje i rysuje etykiety domowej czekolady. Bert z powodzeniem zajmuje się grafiką komputerową poza piekarnią...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play