Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Belgia, Antwerpen
... są jedynie umiarkowanie dokarmiane. Taki sposób pracy zapewnia „idealną gęsia wątróbkę”, która zachowuje swoją strukturę i tłuszcz podczas smażenia. Tylko prawidłowa i szanowana metoda hodowli może zaowocować absolutnie najwyższej jakości produktem. Oprócz foie gras, NIVO-finess specjalizuje się w truflach. Aby zapewnić Państwu najlepszy wybór przez cały rok, współpracujemy z dostawcami trufli we Francji i Włoszech.
Francja, Cahors
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Francja, PEYREHORADE
Założona w 1929 roku, firma BARTHOUIL produkuje i sprzedaje wędzone łososie oraz foie gras. Kaczki BARTHOUIL pochodzą od wyłącznych hodowców znajdujących się w pobliżu firmy. Szczególną uwagę zwraca się na kaczki od hodowli aż do uboju, gotowania, przyprawiania i dojrzewania. Wędzenie łososia odbywa się zgodnie z tradycyjnymi duńskimi technikami. Dzięki temu rzemiosłu oraz starym wędzarniom...
Francja, Emerainville
... preferencji konsumpcyjnych w różnych krajach, wspierana przez etykiety gwarantujące jakość. Naszym zobowiązaniem jest demokratyzacja tych produktów gastronomicznych oraz umożliwienie Wam bycia coraz bardziej kreatywnymi i oryginalnymi w Waszych asortymentach oraz w realizacji zakupów, z celem oferowania Wam jeszcze nie dystrybuowanych na rynku międzynarodowym ofert dostosowanych do Waszych potrzeb. VDC to skrót od „Vie de Château”, który ma na celu stworzenie unikalnego poczucia powrotu do sztuki życia po francusku.
Francja, Castanet-Le-Haut
La Valtiere to firma rodzinna założona 25 lat temu w południowej Francji. Od hodowli po konserwację, wprowadzamy innowacje w szerokiej gamie produktów na bazie tłustej kaczki, kurczaków i foie gras, z jakością uznaną w Oksytanii. Liczne referencje, takie jak kiełbasa z kaczki, chorizo, panierowany kurczak, szaszłyki; a także autentyczne i wyjątkowe foie gras. Przez cały rok i bez przerwy.
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Cambiac
...Wszystkie nasze kaczki są hodowane na ponad 20000 m2 parku. Gospodarstwo rodzinne prowadzące hodowlę w autarkii, karmienie kukurydzą białą, zatwierdzona konserwacja. Nasza polityka opiera się na jakości hodowli oraz ścisłej identyfikowalności żywności pochodzącej od zwierząt. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Oferujemy gamę produktów w puszkach, które pochodzą wyłącznie z naszej hodowli: foie gras, pasztet, galantyna, konfitury.
Francja, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA to rzemieślnicza firma zajmująca się produkcją foie gras, pasztetów i dań gotowych. Oferujemy produkty najwyższej jakości, w poszanowaniu tradycji, bez barwników i konserwantów. Posiadamy certyfikat BIO dla linii pasztetów oraz dla musu jabłkowego. W katalogu znajdują się trzy wegetariańskie terriny. Realizujemy paczki gastronomiczne dla gmin i komitetów przedsiębiorstw. Możliwość eksportu i dużych zamówień.
Belgia, Haccourt
Nasza Farma obejmuje różne uprawy: nasze hodowle, nasze pola, nasze sady zasadzane starymi odmianami owoców (wysokopienne, Bigarreau Napoléon, Précoce Favorite, Reine-Claude Crottée, Priesse, Marie-Joseph d’Othée, Bon Pommier, Légipont itd. tyle śpiewnych nazw i niezrównanych smaków) oraz nasz kwiatowy ogród. Warto podkreślić, że nasza produkcja owoców jest ściśle zgodna z normami agri­en­vi­ron­men­ta­lnymi.
Belgia, Wommelgem
Verso Food to organizacja handlowa, która za pośrednictwem swoich formuł handlowych (De Beenhouwers, Vleesmeester i Ikana) współpracuje z dystrybucją, rzeźniami i sklepami z gotowanym jedzeniem. Razem z naszymi 280 pracownikami, rozproszonymi po Flandrii i Brukseli, prowadzimy trzydzieści siedem sklepów.
... produktów (norma HACCP) dla lepszego bezpieczeństwa żywności. Ta polityka jakości, połączona z ciągłym wysiłkiem handlowym i poszerzaniem asortymentu, pozwoliła na rozszerzenie bazy klientów o prestiżowe domy towarowe oraz na eksport. Alimentation Fine de France oferuje obecnie, pod swoimi markami M. de Turenne, Atelier Turenne i Lou Bersac, gamę ponad 1200 produktów o uznanej jakości, odnawianą co pół roku o nowe, oryginalne i ekskluzywne propozycje, takie jak Selôvin.
Belgia, Beauvechain
...Palais Gourmands promuje i dystrybuuje produkty spożywcze rzemieślnicze lub "delikatesy", szczególnie na targach oraz w sklepach. W tym celu "dostawca delikatnych smaków" wybrał rzemieślników, którzy przygotowują te produkty ze względu na ich rygor i stałą kontrolę jakości. Palais Gourmands oferuje Państwu możliwość samodzielnego skomponowania paczki z produktów z jego asortymentu lub według własnego wyboru.
... oferty. Oprócz różnych paczek, koszy, skrzyń i innych, przygotowanych przez naszą Maison Godard, z przyjemnością przedstawimy nasze osobiste kompozycje zgodnie z Twoimi gustami lub gustami Twoich gości, a przede wszystkim z poszanowaniem Twojego budżetu. W zależności od pożądanych ilości, nasze ceny są oczywiście dostosowane. Ważne! Dla profesjonalistów, prezenty biznesowe są odliczane podatkowo w 50%. Jeśli jesteś podatnikiem VAT, możesz odzyskać go w 100%, pod warunkiem, że kwota za paczkę jest niższa niż 50 € bez VAT.
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w...
Francja, La Brede
Założona ponad 30 lat temu, firma MOULIN DE LA MOLLE specjalizuje się w produkcji foie gras z kaczki i gęsi. Gęsi i kaczki są starannie karmione i wybierane, aby ich wątroby nie traciły tłuszczu podczas gotowania. W ten sposób MOULIN DE LA MOLLE produkuje foie gras z kaczki lub gęsi w różnych formatach. Firma udostępnia całe swoje know-how swoim klientom we Francji i za granicą.
Francja, St Astier
rękodzielnik konserw w Périgordzie, pani Mudry opracowuje przepisy typowo périgourdinskie, szanując tradycje nabyte przez trzydzieści lat doświadczenia w produkcji konserw gotowanych lub półgotowanych z wątróbki kaczki i gęsi, takich jak konfiturowane udka, rillettes itp. Otrzymaliśmy 12 medali w ciągu 4 lat w różnych konkursach, takich jak Konkurs Generalny Rolniczy i Krajowy Konkurs Wątróbek. Nasza pracownia ma zdolność produkcyjną, łącząc unikalne rzemiosło. Szukamy możliwości dostarczania głównie wątróbki dla pośredników, a dalsze szczegóły pozostają do omówienia.
Hiszpania, Villamartín De Campos - Palencia
Francja, Montesquieu Volvestre
Francja, Castels
Francja, Reims
Francja, Osses
Francja, Bosdarros
Francja, Bischoffsheim
Francja, Le Lardin-Saint-Lazare
Francja, Pomarez
Francja, Monteils
Francja, La Queue En Brie
Francja, Domme
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play